Sidor

torsdag 5 februari 2015

Bebismage???

Jag vet inte, men jag tycker det ser ut som en liten bebismage på dessa bilderna. Det var inte alls meningen att det skulle fotas just mage, men nu blev det liksom fokus på den utav mig. Efter att bilderna redan var tagna alltså. För meningen var att jag skulle få några lekbilder.

Idag har jag nämligen bytt lite av deras leksaker. Gör jag av och till så dom inte tröttnar. Onödigt att slänga när dom fungerar fullt ut. Hade lite kattmynta kvar så den och ett par gamla myntakuddar i en påse...skaka-skaka-skaka och gnugga. Så blev dom som nya igen. I alla fall till doften. För dom har dräglat ner dessa flera gånger tidigare. Fast efter att dom slutar leka med dessa kommer dom att hamna i soporna. Dom har blivit rätt så illa åtgångna med tiden av tassar som slår mot dom. Utöver denna korta stunden som dom har lekt idag, (kanske 20 minuter bara) har dom i stort sett sovit bort hela dagen. Inte ens middag har dom ätit. Antar att dom blev mätta av allt det som dom åt på morgonen.

Bilder var det ja. Skulle ju fota dom i leken. Behöver jag nämna att Lillan inte ville vara med? På varje bild som jag ändå lyckades fånga henne på var helt suddig....eller så hade hon ryggen mot mig.....eller rumpan....eller varför inte....bara svansen. Försökte filma då. Och vad tror ni händer. Jo, hon sätter sig och bara tittar på mig. Försökte ett par gånger men gav upp. Dom filmerna hamnade i papperskorgen...så det så. Inte så många bilder på Mini heller för den delen...men dom sparar jag just på grund av att jag stirrade mig blind på hennes mage.

Och nu har jag då kollat på tidigare inlägg i min blogg. Faktiskt så är det så att det har inte funnits så mycket till mage tidigare heller....Bilderna som kommer här är alla 5 veckor gångna. Vid 6 veckor så syns det en liten kula....så Mini har några dagar på sig :) För jag tycker ju att hon har mer mage nu i alla fall än tidigare.
 
 
 
Mini...Med massor av rester från kattmynta/kudde i pälsen






 
 
 
Fick en superbra bild på hennes färg i pälsen, jag bara älskar den

 
 
 
Lillan 5 veckor

 
 
 
Tèa 5 veckor

 
 
 
Luna 5 veckor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck