Sidor

fredag 27 februari 2015

Ny kattbädd

Att påstå att jag sitter och rullar tummarna hela dagarna kan nog ingen säga...Det är liksom inte jag. Trots att jag har ont så in i bomben överallt måste jag göra något. Gör jag inget så är det som att jag har ondare....i alla fall känner jag efter mer. Så dagens projekt har varit en hel del. Redan i onsdags målade jag hyllan i hallen och även byrån som jag fick av brorsan John nu när han har flyttat. Så skänken som jag målade tidigare och denna byrån....ser nästan ut att vara av samma serie nu. Så supernöjd är jag. Den byrån kommer det att stå en tv på den dagen vi har råd att köpa en igen. Hyllan i hallen funderar jag på att måla inne också men har skjutit upp det då det finns en massa glas i...kommer troligtvis att ta det imorgon. Har även införskaffat gjutrör som jag har målat vita och som nu är pelare till högtalarna. Bilder på allt detta får det bli imorgon....Andra bilder kommer idag.

Har nämligen suttit vid min symaskin idag också. Kul att den för en gångs skull vill samarbeta med mig. Som ni kanske vet (kommer ihåg) så syr jag en massa kattbäddar. Tidigare gjorde jag ju det och sålde. Idag sydde jag en ny modell. Och med tyg som jag köpte i tyg/skoaffären GD:s här i Skeppshult. Färg i rosa OCH katter på....kan ju liksom inte bli bättre. Och det var enda anledningen till att jag satte mig att sy bädden, på grund av tyget :) Klippte ut tyg så båda tjejerna får varsin men bara den ena är sydd. Har inga planer på att börja sälja igen, syr bara för eget bruk. Det tar alldeles för hårt på min nacke och axlarna även om jag inte sitter så lång tid vid maskinen. Men roligt som sjutton är det.

Tog även lte bilder på tjejerna idag :)

Lillan. Som vanligt inte många bilder på henne men någon blev det









Mini, min lilla teateraapa. Ska vara med överallt och poserar gärna :)









Alltså. Hon är så lång i kroppen, riktigt urväxt. Och då väger hon nu över 4kg. Undrar vart det hamnar när hon är klar runt 4-årsåldern? Hon måste ju liksom växa i sin kropp!!




Tyget till kattbädden som jag sydde idag.




Jupp, det blev en kattbädd



Och på några sekunder kan man vända på den och använda andra sidan :)




I vanlig ordning så lägger Lillan beslag på allt nytt. Även denna har hon bestämt är hennes






Mini får en egen imorgon



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck