Sidor

tisdag 3 februari 2015

Mini 5 veckor

Idag har det gått 5 veckor. 35 dagar alltså och hon har gått mer än halva tiden...bara cirka 30 dagar kvar.. Även denna veckan som har gått har hon ätit dåligt. Inte så att hon matvägrar, men hon äter betydligt mindre än vad hon brukar göra. tar några tuggor och går sen. Försökte lura henne igår. Tog mixer på kycklinghjärtan och blandade i blötmaten. Hon tittade på mig - Alltså matte.....Har dina 2 små grå gått på semester? Tror du på allvar att du kan lura mig med detta?
Gick alltså inte. Men rena hjärtan i små bitar....det går. Försökte med små bitar i blödmaten, men noop....funkade inte alls. Så nu låter jag det vara. Hon äter det hon äter och jag tänker inte banka huvudet i väggen för det. Men jag önskar ändå att jag hade kunnat hitta något som dom åt utan att rata det.

För hur det än är så har hon faktiskt gått upp i  vikt. Inte mycket....men hon har gått upp. Idag väger hon 4337g och har under veckan gått upp med 93g, (nästan lika mycket som förra veckan då det var 95g) sammanlagd viktuppgång är 184g. Detta sedan dagen innan parningen. Och då kanske ni som följer detta kommer ihåg att hon gick ner 391 när hon var hos Em. Det är faktiskt annorlunda när det gäller vikten om honan är hemma och paras....när hon åker iväg blir ju så mycket nytt för henne, både med resa mitt i löp och nytt boende med ny katt för ett tag.

Jag har velat denna veckan också. Kanske, kanske inte. Ena dagen har jag tyckt att tuttarna är rosa och väl markerade för att ångra mig dagen efter och tycka att det bara är inbillning. Men som sagt, det är bara att vänta och se. Det som faktiskt är lite tråkigt om hon går tom är att det är flera som "står i kö" för bebisar efter Mini & Em. Men jag har ju berättat att jag inte är riktigt säker än. Om ni undrar varför jag tvekar på dräktighet så beror det på att hennes tuttar inte är lika markerade som jag är van vid när det gäller tidigare honor. Men alla är ju inte lika som vi vet. Får helt enkelt hålla tummarna och vänta ytterligare 1 vecka och se vad som händer. Nytagna bilder nu på morgonen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck