Sidor

söndag 1 februari 2015

Lillan och Mini

Fast jag ska nog skriva Mini-Mini-Mini OCH Miiiiiiiniiiii. För i vanlig ordning så är det bara Mini som behagar att posera så jag kan få ta några bilder. Lillan? Noop, hon försöker in i det längsta med att komma undan. Efter att jag förde över första omgången bilder i datorn så kände jag efter om alla kycklingshjärtan var tillräckligt tinade. DÅ kom Lillan minsann och DÅ spärrade hon upp ögonen. Så ja....Jag tog ut minneskortet och lockade med påsen. Då dög det att spärra upp ögonen och vara nära kameran. Så det blev någon bild på Lillan också...faktiskt :)

Vet ni vad? Man skulle kunna tro att jag lämnade fel katt för parning. Det vill säga att jag lämnade Lillan istället för Mini. För idag efter lite kattspa så vägde jag bägge tjejerna. Jodå, Mini har gått upp, men hur mycket får ni vänta med till på tisdag. Men Lillan. Hon vägde idag 4067g. Upp till och över 4kg vägde hon bara när hon var dräktig. Känns bra att det börjar hända lite med hennes vikt. Kanske därför Mini inte går upp så mycket...Lillan äter upp hennes mat :) Lite bilder idag då på mina tjejer.

 
 
 
Först ut mor och dotter. Lillan till vänster och Mini till höger
 
 
 
 
Mini till vänster och Lillan höger

 
 
 
 
Lillan
 







 
 
 
 
Mini
 















 
 

3 kommentarer:

  1. Fina foton som vanligt!!
    Taito

    SvaraRadera
  2. Mmmmmm vilka bilder! Vilka ögon!!!

    SvaraRadera
  3. nomnom Tur du skriver ut vem som är vem. Ett otränat öga har inte en chans annars... Mini har verkligen störtfina, klotrunda ögon.... Kram.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck