Sidor

onsdag 4 februari 2015

Inte ok

Jag tycker att jag har städat efter andra extremt mycket dom sista 8 månaderna. Först i Spanien, där bara det första husets kök tog mer än 1 vecka att få rent på grund av ingrodd skit. Jag hade till och med lite kvar innan vi flyttade och det var dags för nästa hus och städning. Även det 3:dje huset var skitigt, även om det nu var mycket renare än dom tidigare 2. Och så lägenheten jag bor i nu. Fattar inte att man flyttstädar en hel dag och att det ändå är så skitigt.

Förra veckan så slutade tvättmaskinen fungera. Hyresvärden kom samma kväll (bra jobbat) och fixade till den. När han drog ut maskinen höll jag på att svimma.....helt ärligt. Fruktansvärt, helt svart på golvet. Så han fick lämna tvättmaskinen utanför när dom åkte så att jag fick tvätta av allting först.....likaså avloppet för tvättmaskinen. Förra veckan var ju också första gången som jag använde ugnen och plåtarna då jag bakade bullar. Har ju inte kollat plåtarna tidigare då jag inte har varit i behov av dom. Såg att ugnen var skitig redan när vi flyttade hit och tog bara det värsta, hade inget medel hemma och inte råd till att köpa. Men nu idag var jag bara tvungen. Plåtarna som jag svabbade av snabbt för att få bort värsta skiten vid bakningen var/är till och med rostiga. Jag har inte dragit ut spisen än men lyst med ficklampa. Samma där, massor av damm och annan skit. Säljer jag det på blocket lär jag få en bra slant för det. (ja, jag är irriterad) Och skäms samtidigt då jag vet vem som bodde här tidigare.
Jodå....Jag har gnällt om det till hyresvärden. Dåligt städat...och att jag tyckte att han besiktigade den dåligt. Detta resulterade i en hyressänkning nästkommande betalning. Dock kan han ju inte få ut det från dom tidigare hyresgästerna då han själv slarvade.
Jag kommer ju att få en ny spis, men vet inte när. Kan inte bara vänta in den och låta allting se ut som det gör. Hur som helst så har jag spayat allt med Mr Muscle ugn (bäst enligt mig) och väntar nu på att allting ska lossna.

Utöver det som jag håller på med nu är jag ju klar med allt. Och det känns då all trötthet kommer över mig. Dom sista dagarna har jag inte gjort så mycket er än sovit...och sovit. Känner att jag har varit i behov av det. Har till och med sovit länge på morgonen 06.30---7.00 Superbra med tanke på att jag annars är uppe mellan halvfyra-halvfem. Och detta trots att jag har sovit av och till på dagarna.

Igår efter att jag bloggade så började Mini äta bra igen. Innan dagen tog slut smäckte hon i sig själv 4 påsar blötmat + torrfoder. Vilket idag resulterade i att hon var lös i magen...blev liksom för mycket igår. Men hon har ätit bra idag igen. Håller tummarna att det har vänt för henne. Gissar att hon är taskig i magen imorgon igen.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck