Sidor

onsdag 3 april 2013

Tindra & Casper

Schhhhh!!! Vågar knappt säga det. Men Tindra är här hos Casper för parning igen. Mamma ringde igår morse och tyckte att jag skulle lyssna. För jag hade ju sagt att Tindra är en tyst löphona. Men hon kom med löpskrik och var/är alltså i löp. Och så hade hon hållit på hela natten. Precis när hon ringde om Tindra så höll jag på att mocka. Och för första gången så kände jag i kattlådan att här fanns en hane. Så det var nog något som satte igång båda två när hon var här dagen innan. Så det var bara att gå upp till mamma och hämta hem Tindra igen.  

Väl hemma här så kom hon givetvis av sig igen och gjorde inget annat än fräste åt Casper. Men nu var Casper helt plötsligt modigare. Han närmade sig henne mer och mer men vågade sig inte riktigt inpå henne. Under natten så fick Tindra vara själv i rummet. När jag gick för att sova så kände jag att det nog kanske var bäst att låsa dörren till rummet. Mina katter kan ju få för sig precis vad som helst...till och med öppna en dörr. Så för att jag skulle få sova utan att vara orolig så låste jag alltså. Vilket resulterade i att när jag kom upp imorse och skulle in här så fick jag inte upp dörren. Mutter mutter.....dörren har gått i baklås. Tills jag kom på att jag hade låst. Minnet............

Jag var inne med Casper en kort stund först på morgonen. Tindra kuttrade på rätt så bra men fortfarande så vågade sig Casper inte fram till henne. Så jag hjälpte till lite. Tog Tindra lite där bak på henne och sedan så lät jag Casper lukta. Efter det så kom han på att detta är något som han gillade. Och sedan dess vill han inte lämna rummet... Jag tog ut honom en liten stund för att låta Tindra komma igång riktigt. Casper satt utanför dörren och lät väldigt ynklig. Sen så gick han omkring och lät ynklig.....det har han aldrig gjort innan. Och nu räckte det att jag sa "Kom Casper" så var han vid dörren direkt. När jag öppnade så sprang han direkt till henne och dom luktade på varandra. Och sedan satte kuttret igång på allvar. Men då detta är första gången för Casper så är han ju lite ovan...mest han han trampat på henne. Och ryggen har varit som ett V....fast upp och ner. Han höll på länge tills Tindra tröttnade på att det inte hände något. Nu ligger dom helt enkelt och vilar. Vi får se om det blir någon parning....en riktig alltså.










1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck