Sidor

söndag 14 april 2013

Téa & Lillan

Jag har kommit på att det INTE är roligt att blogga om jag inte samtidigt lägger upp några bilder. Att ta bilder den senaste tiden har väl heller inte varit prio 1...har helt enkelt inte orkat. Men nu när jag har fått sova ikapp mig lite iallafall så var kameran framme idag. Testade lite olika med den....men nä.....det blev som det alltid har varit. Man blir så van. Jamie låg som vanligt och sov. Och Casper fick inte vara med för han har fått en käftsmäll av någon under lek så han har ett öga som är lite svullet. Inget farligt, det är sådant som händer.

Jamie diar alla fortfarande och ni kan själva föreställa er ljudet när dom ligger där alla 4 och spinner så taket håller på att lyfta. Och dom är helt underbara. Vet så väl när jag inte mår bra och ligger på utvalda punkter vid sidan av mig eller på mig. Och dom är hela tiden i samma rum som jag. Även om jag har varit trött och deppig så har jag varit ute och grejat. Då har dom suttit alla 4 i rad i fönstret och tittat på mig. Tjattrandet har tagit fart på alla nu när det kommer fram en massa fåglar och faktiskt....flugor.

Idag ska det visst bli fint väder och då har jag tänkt vara ute. Jag har ju en häck vid sidan av huset och det brukar inte rensas. Så jag ska kratta bort löven och ta bort ogräset som är från förra året...innan det börjar växa igen. Detta är ju ingenting som jag behöver göra utan jag gör det för min egna skull. Jag tycker det är roligt och jag kommer ut lite. Och när det börjar växa och bli fint ute så har jag det fint på "min" lilla plätt. Har även planer på att ta ut möblerna idag...sen får det snöa igen bäst det vill. Förhoppningsvis inte. Tänker också sätta min potatis annars lär det inte komma några till midsommar, likaså sättlöken...den tål ju om det blir lite kallt.

Téa







Lillan






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck