Sidor

lördag 6 april 2013

Casper 9 månader

Idag fyller alltså Casper 9 månader. Känns lite läskigt att tiden går så fort. Han växer ju så klart men jag tycker att han är så urväxt nu. Han är väldigt lång i benen, kroppen är smal och öronen ser lite för stora ut.
Han är väldigt dålig på att äta, tar bara någon tugga ibland på blötmaten medan torrfodret går jättebra. Inte heller vill han ha något extra gott som han gillade innan som skinka och räkor, han vill knappt äta rått kött heller. Och så har det varit hela månaden som har gått.

När vi var på utställningen så var jag ju lite orolig när det gällde honom då han inte gillar att bäras eller att det ska vara en massa folk omkring honom. Jag trodde att han skulle protestera vilt och kanske till och med bli arg...då hade jag dragit honom från utställningen. Men det gick jättebra och efter den helgen så har han varit mera "mammig" mot mig....vill vara med mycket mer. Känns bra. Och han var så superduktig på resan både fram och tillbaka till Trollhättan....han sa inte så mycket som ett pip...för den delen gjorde ingen av dom andra det heller.
Idag väger han 4365g och har under månaden bara gått upp med 141g.
Givetvis så kollade jag lite på vad Kurt och Fjodor vägde när dom var 9 månader. Kurts vikt låg då på 4727g och Fjodors låg på 4028g. Så han tar sig "lille" Casper.






















1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck