Sidor

torsdag 25 april 2013

Mirakelgel

Jo faktiskt. Jag är absolut ingen som var och varannan dag måste smörja in mig. Tycker det är bland det jobbigaste som finns vilket resulterar i att efter varje dusch så kliar det för att kroppen blir så torr. Ibland tar jag badolja vilket jag tycker är smidigare.....men även det händer väldigt sällan. Gillar helt enkelt inte att ha en massa kladd på kroppen.

För inte så längesedan var jag hemma hos Ann Nissen. Det var då jag hade det så jobbigt med sömnen och vallningarna så jag tänkte till och med göra ett försök med healing. Nu var jag bara där en gång för sedan orkade jag inte mer utan ringde ju läkaren och fick sömntabletter och återgick till att ta progynon. Men hur som helst. Hon säljer ju även lite krämer och annat och hon berättade för mig om ett gel som ska hjälpa vid sår eller om man hade klåda....vilket jag ju har då jag också är allergisk. Detta skulle även hjälpa om man hade en katt med sår och då frågade jag henne om det kunde hjälpa en katt som hade problem med ögonen. Fick till svar ja, och fick med mig prov hem. provet fick jag för att jag hade klåda och sår på låren efter att jag hade kliat sönder mig.

Provet låg här, för som sagt...jag är dålig på det där med smörjning. Till en kväll det kliade så jag höll på att bli tokig. Då öppnade jag provet och smörjde på lite. Klådan försvann efter bara 2-3 minuter. Och tro det eller inte.....det har inte kliat något efter BARA en gångs behandling och nu finns inte ens spår över dom små såren som fanns det. Alltså efter bara en gång.

Så nu tänkte jag testa och se om det kunde hjälpa och det var Jamie jag främst tänkte på. Hon har ju alltid haft problem med sina ögon, och hon har alltid en massa bös och annan skit där så jag får hålla på och plocka bort flera gånger om dagen. Så i tisdags tog jag ett "förekort" på henne och då hade hon ändå inte så mycket som hon brukar ha. Tog sedan bort skiten och strök på ett mycket tunt lager med gelen. Bara en gång i tisdags. Igår tog jag en ny bild innan jag tog bort böset....och som du ser är det en klar skillnad. Och då hade jag alltså inte pillat i hennes ögon en enda gång för att få bort något efter strykningen på tisdagen. Tyckte det verkade vara superbra...så jag testade och strök på lite på hennes haka....som ni kanske kommer ihåg har hon svarthaka.

Imorse så var skillnaden mycket stor, hon hade knappt något bös i ögonen. Nya bilder igen då så att jag kan visa. Och sedan ett nytt tunt lager. Sedan tog jag lite vatten på en tuss för att kolla hennes svarthaka. Som faktiskt inte alls var så svart idag. Och tussen var knappt en skitig. Och då ska ni veta att där brukar vara fullt med svarta prickar och skit på tussen. Så....ett nytt tunt lager idag med. Sen får jag se resultatet i morgon.

Som om inte detta var nog så är det ju så mamma var hemma hos mig igår. Hon har en cancertyp som jag inte vet vad den heter. Den är inte "farlig" och den är ytlig. Sitter på hennes näsa. Och nu var den illröd och det kliade så hon hade kliat sönder och det hade blivit ett så. Jag smörjde henen igår. Idag kom hon och var skitglad. Allt det röda var borta och det kliade inte. Kvar kunde man bara se såret hon hade rivit upp. Så jag strök lite på henne idag igen. Ska bli spännande att se hur det ser ut i morgon. Synd bara att jag inte tänkte på att ta kort på det.
Iallafall så är det som så att jag tänker beställa hem minst en sådan här burk med gel. Det behövs ju bara lite och den är dryg. Mamma har bett mig att beställa en till henne också. Och nu när jag vet att det faktiskt funkar så kommer jag att göra reklam för detta. Ann bad mig hjälpa henne med att sälja det och det gör jag så gärna....Jag vet ju vad det är jag säljer nu, jag vet ju att det hjälper.

Jamie dag 1 2013-04-23





Jamie dag 2 2013-04-24





Jamie dag 3 2013-04-25







Fredag 2013-04-26
Idag har det alltså gått 3 dagar efter första smörjningen. Och det har blivit hur bra som helst. Nu har ju jag ingen burk med gel hemma, detta var bara provpåsar men jag har beställt och får sent i eftermiddag eller i morgon. Och jag tror att om jag kanske smörjer henne lite 2-3 gånger om dagen så här i början och sen kanske en gång om dagen så kommer detta att bli toppen. Ser också idag att det gulaktiga på hennes päls runt ögonen också håller på att försvinna. När det gäller mamma så är idag till och med hennes sår borta. När jag får hem gelen i burken så ska jag hjälpa henne med hennes burk och smörja in ljumsken där hon på bägge sidorna är jätteröd och irriterad. Och jag kommer att ta före och efterkort på det så ni kan se skillnaden

Dom 2 första bilderna är innan jag rensar ögonen på morgonen




Och här har jag tagit lite vatten på en bomullstuss innan jag sätter på gelen igen. Och som du ser på tussen så är det inte mycket skit där. Och inte rensat sedan igår morse.







Bara med vanligt vatten och jag behövde inte ens gnugga för att ta bort smutsen





6 kommentarer:

  1. ååå titta så fin hon är i och runt ögonen. Vill nog ha lite gel. Kan vara bra att ha i husapoteket

    SvaraRadera
  2. Vad heter gelen?
    Kram Kia www.Nalletassens.se

    SvaraRadera
  3. Du får gärna berätta vad den heter och var man kan köpa den.
    Tony har alltid mängder med bös i ögonen, så det skulle vara toppen om
    det hjälpte mot det.
    Mia

    SvaraRadera
  4. Verkar vara en jättebra gel, vad heter den? Den är väl inte farlig om de får in den i ögonen?

    SvaraRadera
  5. Den skulle jag behöva till både mig och katterna. Vad heter gelen, vad kostar den och var köper man den.

    SvaraRadera
  6. Den här gelen skulle verkligen kunna hjälpa min ena ragdollhona, som har kladd i ögonen ofta. Vill gärna veta var man köper den. Jag är uppfödare av ragdolls, men har även en gammal britthane.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck