Sidor

lördag 6 april 2013

Nätshopping

Jag brukar ofta vara ute på nätet och "fönstershoppa" Ibland hittar man något som man verkligen vill ha ( ibland=ofta) Hade jag bara haft en massa pengar och inte behöva tänka på att dom ska räcka från månad till månad så hade jag nog shoppat en hel del. Idag har jag varit och surfat runt igen.

Hittade något som kallas för hundgrind, fast i mina ögon förvandlades den grinden direkt till kattungegrind. Jag har inte en susning om det är något som kommer att fungera men jag har iallafall beställt det. För 129:50 blir det inte så stor förlust om det inte funkar. Men jag tror att det faktiskt kan göra det. Istället för att jag varje gång måste skruva fast ett hinder som bara är jobbigt att kliva över. Dessutom så får ju kattungarna fri sikt till "världen utanför"

Klicka på bilden så kommer du till sidan där jag har beställt grinden




För inte så längesedan så beställde jag ju en kattlucka. Den första som jag köpte var en superbillig och fungerade därefter också. Alltså, den funkade för att katterna skulle komma ut och in. Men varje gång dom gick igenom så slog luckan så att det till slut blev irriterande. Dessutom blev det kalldrag. När Görel och hennes man Lasse som har tygbutiken GD:s här i Skeppshult monterade in en fin i sin dörr blev jag nästan avis. Men jag tyckte den var dyr. Men men....för ett tag sen köpte jag en dyr iallafall och den luckan är det bästa jag har köpt till mina katter. Värd varenda öre. Har ju en till toadörren. Och det är helt underbart att efter så många år med öppen toadörr till katterna nu kunna stänga och att dom ändå kan gå ut och in precis som dom vill.

Klicka på bilden för att komma till sidan



Jag har massor av favoritsidor jag brukar vara inne på....och ja....alla har anknytning till kattiga saker. En dag när jag orkar och känner för det ska jag öppna en ny sida här på bloggen och lägga ut alla favvisarna :) Äsch....jag bjuder på en till idag. Vad sägs om denna :) Har inte beställt men kommer att göra en dag. Kanske inte just denna för om du tittar runt bland dessa slipsar så ser du många olika kattmotiv :) Klicka på slipsen



1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck