Sidor

tisdag 17 juli 2018

Sarahs bebisar 5 veckor

Jag kan inte med ord beskriva hur roligt det är med kattungar hemma. Just i denna åldern. När dom lär sig något nytt, från den ena timmen till den andra. Alla klättrar nu upp i soffan utan problem och alla kommer ner lika lätt. Tuffast och mest nyfiken av dom alla är Sally. Något som kanske inte är lika roligt är att hon just idag har fått för sig att sova i den stora toalådan. Tur att jag är hemma hela tiden och kan mocka när jag ser att dom har varit på lådan.
Dino är professorn i gänget. Han kan sitta och bara titta på vad alla dom andra gör. Fortfarande lite si och så med blötmaten, men han äter iallafall. Ceasar gillar att försöka sig på att klättra uppför benet. Känns lite då deras klor är så vassa. Han lägger sig alltid och sover vid bordet nu. Smilla gör också det men hon är inte så tokig i fötter, inte än.

Tim och Kian är lite som Bill & Bull, Piff & Paff. Inte nog med att dom är så lika. Dom gör det mesta tillsammans. Jag kan se skillnaden på dom när dom är tillsammans då Tim är lite större. Men är dom var för sig!!!! Då är det M:et i pannan jag kollar efter. Fast ibland blir jag ändå osäker.
Dom springer rätt så fort nu. Har inte riktig styrsel i benen än och ibland kan dom vingla till som att dom har fått sig en eller två slurpar för mycket i baren. Inte nog med att dom vinglar och liksom trillar åt sidan i farten, dom springer också rätt in i saker. Alltså, superhärliga ungar. Är också så otroligt stolt över dom att allting funkar som det ska, både med maten och toabesöken.

Att fota dom idag var riktigt roligt. Dom följer ju vippan och kan sitta still iallafall i 2 sekunder. Det blev MASSOR av bilder. Men jag väljer att lägga ut 4 på varje bebis. Resten får bilderna i PM. Utan Tim, alla hans bilder kommer. Han söker ju fortfarande en egen familj.
Veckans vikter är kanon. Man ser att dom har börjat äta bra. Även om dom gör åt mer energi nu än tidigare så är ökningen bra. Vikterna idag, och veckans ökning är
Tim 614g +116g
Smilla 622g +104g
Kian 580g +106g
Sally 605g +123g
Dino 621g +132g
Ceasar 603g +109g



Tim

















Smilla







Kian








Sally







Dino








Ceasar










1 kommentar:

  1. Väldigt glad för en uppdatering! Har saknat bloggen. Tack för ett bra jobb Lotta!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck