Sidor

söndag 22 juli 2018

Premiär i rastgården

Redan igår på förmiddagen bestämde jag att jag skulle släppa ut alla bebisarna framåt kvällen. I och med att jag skulle göra det var jag tvungen att röja lite där först. Ta bort alla bland som hade ramlat ner, klippa ner blommorna som bina/getingarna gärna besöker och till slut dammsuga allt. Det så lite tomt ut, men det gör inget. Vill inte riskera att ungarna äter på något lockande även om det jag har inte är giftigt. Slängde även dom köpta gurkplantorna, det blir inget alls där. Men det gör inget, har ju många i växthuset.

När det blev svalare ute öppnade jag altandörren. Den första som vågade sig ut där var Sally. I vanlig ordning så leker dom följa John och till slut var alla där och sprang runt. Fattar inte att det är så kul att springa och leka just där, det är alltid så. För altanen är betydligt mindre än vardagsrummet. Försökte locka ut dom till rastgården, men nädå, dom var alldeles för nyfikna för att släppa taget om altanen. Den som vågade sig ut iallafall till trappen var Kian. Det slutade med att jag tog ut alla. Och då gick dom och nosade, nyfikna som bara den. Efter en kort stund tog jag in alla till altanen där dom sprang runt en stund till och lekte. Sen tog dom sig in en efter en och gick direkt för att ta några tuggor mat och sen somna direkt. Kvar ute var Tim som började pipa, ville inte alls vara ensam där. När jag lockade in honom så kom han så klart. Och det såg lite roligt ut då han hoppade över tröskeln, han gjorde det också när han gick ut. Tog några bilder men det var inte lätt att fota dom eftersom då var rörliga hela tiden.













Nu under morgonen har dom varit ute på altanen igen. Inte ute i rastgården, jag tog inte ut dom heller för att det blåser så mycket. Tog upp var och en i stolen och fotade. Efter lek och stoj fick alla mat och somnade tvärt.



Tim








Smilla






Kian







Sally










Dino









Ceasar





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck