Sidor

lördag 14 juli 2018

Busungar

Det är helt otroligt vad mycket det är som händer med deras utveckling bara man öppnar upp och dom får mer yta att röra sig på. Sally klättrar upp i soffan och ner kommer hon också helt utan problem. Även Kian och Dino har varit uppe. Dom andra gör sina tappra försök, men innan morgondagen är slut så är dom nog också där uppe. Soffan har blivit Sallys bästa ställe att vara på. När jag är där uppe och svalkar av mig med fläkten kommer hon upp och vill vara med. Att vara nere på golvet med dom slutar oftast att alla klättrar på mig. Det vill säga om dom inte är fullt  upptagna med att bita varandra i rumpan.

Mushen blev klart godkänd. Till och med Dino sitter och smackar länge, oavsett vad mushen är blandad med. Det resulterar i att dom inte går och är småhungriga hela tiden. Och ÄNTLIGEN har Sarah slutat tvätta dom. Blir alltid lika glad när jag ser dom sätta sig och bajsa. Och fortfarande inga olyckor. Detta trots att det bara finns 4 lådor. Tidigare hade jag ju många fler lådor, mer eller  mindre i varje hörn. Men jag känner att det inte behövs nu. Dom är snabba till lådan. Bäst gillar dom den stora. Så jag kan nog byta alla lådor till dom stora nästa vecka.

I morse så fattade dom vad en vippa är till. Vilket var jättekul, inte bara för dom även utan även för mig. Kommer att bli mycket lättare att fota dom framöver då dom ska kolla vippan. Testade fota dom när jag höll på med vippan och fick iallafall några fina kort. Försökte även ta en gruppbild, men det gick inget vidare. Alla fick inte plats i bädden. Och jag vill inte ta upp alla samtidigt till soffan än.


Sally och Tim lekerDet gör även Smilla och Dino
Givetvis Ceasar och Kian också
Gruppbilden blev det ju inget av

Sally tittar efter vippanDino kollar också. Äntligen börjar jag få ordning på honom runt munnen

Tim undrar vad detta är som fladdrar i luften
Och Kian undrar han också
Tim försöker fånga vippan
Kian
Smilla sitter fint

Ceasar är inte lika intresserad, vill mest leka

SmillaNu klättrar dom lite här och var
DinoCeasar vill verkligen inte posera idag


Smilla hälsar till alla

 Tim övar sig på klättring
Busiga Sally

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck