Sidor

måndag 9 juli 2018

Busungar

När jag kom upp imorse var det full fart på bebisarna. Dom sprang fram och tillbaka, på varandra, under varandra. Tog buset till en helt ny nivå. Och om jag sätter mig på pallen utan att säga något kan jag bara sitta och njuta av vad jag ser. Om jag yppar ett ord stannar alla upp och kommer mot mig.
-Mattanten!! Alla kommer mot mig i en rasande fart och piper.  Det är hungriga små rackare. Och jag är ju som vanligt, får verkligen panik när jag inte vet om dom har fått tillräckligt med mat. Men det är ju inget som jag behöver oroa  mig för längre. Dom äter så pass bra...För att i nästa sekund bajsa lika bra. Idag har jag varit i Gislaved. Mushen höll på att ta slut och jag behövde även den sorten som är för kattungar. Det får dom smaka på senare i eftermiddag, får se om det faller dom i smaken direkt.

Igår tror jag att jag skrämde alla bebisarna rejält när jag drattade i golvet. Satt nere hos bebisarna på knä och höll koll på när dom åt, gjorde små högar när dom dammsög fram allt till mitten. Lagom att jag var klar ringde telefonen. Så med fatet i ena handen och telefonen i den andra skulle jag resa mig. Och tappade balansen. Det är ju något som händer mig av och till. Det var bara tur att jag inte hade bebisarna runt mig. Dom var ju klara, några satt på lådan (har flera) Fatet med maten som var klar flög framåt och jag kom åt en av toalådorna och välte den. Mat överallt och havregryn överallt. Bebisarna satt  och stirrade på mig som om jag kom från yttre rymden, några fräste. Jaja, det var bara att ta tag i det och få upp allt. Tog en bra stund för jag hade absolut ingen lust att dra fram dammsugaren utan tog sopborsten. Då fick jag lite fräs på mig igen.

Jag visste ju att jag skulle byta hela underredet hos dom idag så lite havregryn gjorde inget. Att byta ut allt utan att trampa på några bebisar gjorde att jag tog ut alla utanför bolådan. Vilket dom inte protesterade mot det minsta, istället gick dom på upptäcktsfärd med mamma Sarah i hasorna. 2 maskiner fick jag  ihop med alla mattor, lakan och filtar. Så nu är det rent och fint hos dom igen...tills nästa gång dom får mat eller går på toa. Den lilla glipan som dom kunde klättra upp för har jag nu satt skydd för. För nu är det inte bara Kian utan även Smilla och Sally som klättrar upp. Och i stort sett sitter alla andra och tittar på. Så jag hade nog haft var och en av dom uppe i soffan under dagen.
Det blir inga bilder på dom idag. Ni får hålla er tills imorgon när dom fyller 4 veckor


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck