Sidor

fredag 27 juli 2018

Inga hinder

Nu i morse har jag öppnat upp för bebisarna och dom har tillgång till hela lägenheten, altanen och rastgården. Inte riktigt sant, har stängt till toan och till mitt syrum. Till toan för att kunna vara privat och inte ha en massa ungar som sitter och glor på mig. Till syrummet för att där finna en massa sladdar till datorn och annat.

Att jag öppnade upp till hallen och köket var för att nu så klättrar alla över så det är liksom ingen idé. Sovrummet är öppet på grund av att det är det svalaste rummet här. Kommer bara att stänga till för dom när ac:n är på och jag har öppet för att det ska bli svalare i hela lägenheten. Men nog är det allt lite roligt. Dom hoppade över och ville verkligen vara här också. Men nu när det är öppet så är dom inte här. Just nu sover alla efter att ha busat och lekt sedan 4-tiden i morse. Den lilla "gången" bakom ryggstödet i soffan är favoriten att ligga och sova på nu. Men Kian ger inte upp sin plats i den öppna spisen.

Igår eftermiddag så började även Tim och Sally att spy och i morse var det Ceasars tur. Jag vet inte varför. Kanske är det trots allt värmen som påverkar dom även om jag själv tycker att det är svalt och skönt inne. Jag ger dom mindre portioner med mat så det inte står och blir gammalt. Och mockar säkert 15 gånger om dagen. Viket jag för övrigt alltid gör då jag inte gillar att det luktar bajs och kiss. Vill ju  inte heller att dom ska behöva gå i det när dom ska på toa.Trots att dom spyr och har diarré så är aptiten bra ändå. Och ingen av dom är tröttare än vanligt, busar för fullt.


Några bilder är tagna igår kväll, några i morse

















I morse














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck