Sidor

tisdag 28 februari 2017

Bebisarnas nya leksaker

Idag kom paket från Zooplus. Alltid lika roligt, även om jag vet vad som finns i. När jag var hemma hos Lena (Stenkatten's) så hade hon en riktigt roligt kattungeklös. Jag blev förälskad i den. Visserligen hade jag sett en på FB, Siv (BaraBus) har till sina bebisar. Men det var helt annorlunda att se det på riktigt. Så jag beställde en till Ziras bebisar. Av bara farten fick dom en egen liten matta men en liten klös på, 2 möss, den ena fylld med prasselpapper och den andra med en liten boll. Och en liten klös i form av ett Lejon där dom kan bita i svansen också. Tror dom kommer att tycka är kanonkul. Den rosa kattungeklösen är superfin alltså. Det hänger 4 bin ner som det finns pinglor i. Likaså finns det pinglor i "blommorna" Visserligen har jag ju redan en massa småklösar och annat till dom. Men nya saker är lika roligt för mig som för katterna. Även Zira gillar det. Tussen är ute och har inte sett det än.

Tussen ja! Jag var och hämtade hem honom igår. Var i Jönköping så Lena kom dit och mötte upp mig. Annars hade risken varit att jag hade fått vänta ännu 1 vecka innan han kom hem för att hon skulle få tiden att komma till mig. Han var lite annorlunda igår. Gick omkring och nosade som sjutton och var allmänt pipig. Och inte kom han som han brukar upp i soffan till mig. Men det tog han igen när jag gick för att lägga mig. Han låg på rygg med huvudet på min arm, precis som en liten bebis. Och han låg länge, så det blev mycket myspys. Zira låter honom inte komma för nära, hon gillar inte att han ska nosa henne där bak hela tiden. Som vanligt låg båda sedan under sängen och sov hela natten.

Idag mår jag inte så bra, mår illa, känns som att jag ska spy hela tiden. Tror inte att det är magsjuka eller något sådant. Tror mer på den senaste 1½ veckan som har varit jättejobbiga känslomässigt. Fick ju så dåliga besked när det gäller min lillebror. Men nu när alla dom närmaste har fått veta känner jag att jag kan skriva om det. Men inte just idag, jag orkar inte.


Visst är den fin?







Den lilla mattan kommer att bli perfekt i bolådan sen.





Lejon till mina lejonungar :)



2 kommentarer:

  1. Lejonet var häftigt. Vart har du köpt den?
    Förstår om du mår illa. Det har ju inte varit roliga nyheter i veckan som var men det var skönt att träffa dig och John. Kan det vara så att du har blodsocker känning? Jag mår illa när jag får det.

    SvaraRadera
  2. Alltid trevligt med bebigrejer.Dom var ju jättefina.Det är så fruktansvärt detta med din bror och sån oro i allt det.inte konstigt att man börjar må illa. Kram på dig

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck