Sidor

lördag 25 februari 2017

Zira 7 veckor

Min älskade lilla tjocksmock!!!
-VA!! Vad är det du säger? Tjocksmock!! Hörredudu, prata för dig själv. Zira ger mig den onda blicken.
-Jag har ju en anledning och jag kan lova dig att snart, mycket snart kommer jag att vara smal igen. Och du, kära matte, kommer att be och böna mig om att äta mer. Så tjocksmock kan du vara själv.

Zira mage fortsätter att växa i rasande fart. Hon har ätit lite mindre sedan Tussen åkte, gissar på att hon saknar honom, och det gör jag med. Förhoppningsvis är han hemma igen om ett par dagar. Nu när han är borta passade jag på idag att dra bort alla överdrag på soffan, tvätta det, torka och sedan tillbaka igen. Sprayade även dom 2 dynorna som han har kissat på. Även om jag inte känner någon kisslukt så vet jag ju att katterna gör det. Och den sprayen tar ju bort all sådan lukt. Och visst var det rent innan, tror ingen av er hade kunnat se skillnaden från igår till idag. Men JAG vet ju och det känns kanonbra. Återigen, tur jag tillhör den dumma gruppen som gillar att städa och bara måste ha något att göra.

Zira ja! Hon är alltså större än förra gången. Jag bara inte ser det så här, har ju även tjuvkikat på bilderna från förra gången och hon var ju stor redan då. Och jag tror att hon kommer att få minst 6 bebisar, kanske till och med 7. Idag väger hon 5143g och har under veckan gått upp med 190g, sammanlagt nu 1058g (förra gången sammanlagt 924)



Dom 2 översta bilderna är från hennes förra dräktighet när hon hade gått 7 veckor







Dessa är från idag. Vad tycker ni? Är hon större eller inbillar jag mig?









På väg att resa sig :)




Men orkade inte









Häromdagen, alltså dagen innan det snöade var det ju som sagt fint väder ute. Och jag tog ju ännu mer bilder på Zira och Tussen. Jag längtar efter våren så otroligt mycket. Längtar efter att det ska bli grönt och att alla blommor ska börja slå ut. Längtar efter att börja planera lite grönsaker. Ska ju fixa lite i rastgården i år igen. Tog ju bort en del i höstas då det kom upp en massa konstig svamp på stubbarna och björken som var där. Ska bli spännande att se om träden har överlevt vintern





































2 kommentarer:

  1. Jag tror på 6 st bebisar. Hon är riktigt stor.

    SvaraRadera
  2. Helt klart ser hon större ut. Minst 6 st för inte blir det 4 jättebebisar.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck