Sidor

onsdag 8 februari 2017

Ziras mage

Visserligen kunde jag se Ziras lilla kula redan när hon bara hade gått 2 veckor. Och det var inte bara jag som såg den så det var liksom ingen inbillning. Men så plötsligt sa det bara tjoff och hennes mage exploderade bara över natten. Nu syns den jättemycket. Jaja, jag vet, det syns inte så mycket på bild kanske....men live. Hon har nästan gått halva tiden nu, 32 dagar. Och det är 33 dagar kvar. Idag så ska bebisarna vara 28mm, om 3 dagar är dom redan 35mm, Och om 5 dagar så ska dom vara 45mm (dag 38) Då väger dom cirka 14g och har ingen päls. Så på bara 5 dagar växer dom cirka 1 cm så det går verkligen fort. Alltså, detta är något av det roligaste som jag vet.
I samma fart som magen kom så blev hon sådär jättetrött i ögonen. Och hon är med mig överallt, nästan så hon vill få omkull mig emellanåt då hon ska vara precis framför mig när jag går.

Jag är tidigt denna gången med en massa förberedelsen. Nappflaskorna har kommit från USA, beställde några fler så jag har till senare tillfälle och som alltid är bra att ha. Mjölkersättning KMR 4st huserar i kylskåpet. 2 bolådor är klara men jag har inte tagit in dom än till henne. Men jag sparade dom lådorna när jag fick min beställning sist från Zooplus, dom är stora och bra. Har även skaffat en golvlampa så jag har bra ljus både när jag vill titta till dom och fotografera. Zira kommer att få ha dom även denna gången i vardagsrummet, ni som har varit här vet var jag menar. Det utrymmet är perfekt så jag kan öka med tiden. Funderar bara på att hitta plexiglas som jag kan ställa mot soffan, annars börjar dom klättra upp där tidigt.  Lite nya småklösar och andra leksaker samt nya foderskålar är också på plats. Känns som att detta kommer att bli kanon. Vad som är kvar? Det är namnen. Jag har lite idéer men kan inte bestämma mig.






Så här stora är bebisarna nu



NAppflaskorna som enligt mig är dom bästa. Med precis lagom stor napp och en mjuk nappflaska




ersättningen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck