Sidor

torsdag 23 februari 2017

Hemma hos LizPaws

Jag har ju under en längre tid planerat att åka och hälsa på några vänner. Men dom få gångerna det har blivit bestämt har alltid något kommit i vägen. Senast i början av januari då jag blev sjuk och inte orkade ta mig utanför dörren. Men igår så bar det iallafall iväg till Mariestad. Men bara så ni vet, resan blev inställd på morgonen. Jag var lite sur, för jag ville verkligen komma iväg lite. Från att det har varit helt underbart väder i flera dagar så vaknade jag till världens snöoväder. Det snöade som bara den och blåste. Och jag ville inte ge mig ut och köra bil i ett sådant väder. Skickade iväg meddelanden om inställd resa och sur som jag var gick jag och la mig för att sova igen. 2 timmar senare när jag vaknade sken solen och mycket av snön hade regnat bort. Så jag bestämde mig för att åka iallafall. För att slippa sitta själv i bilen så länge frågade jag min lillebror John om han ville följa med och hålla mig sällskap vilket han gjorde.

Första stoppet var i Mullsjö hos Lena som är Tussens förra ägare. Jag hade med mig Tussen och lämnade honom för parning som vi bestämt redan när jag köpte honom. Skönt för honom att få lite sällskap av en löpande hona, han behöver tömma sig för att bli lite lugnare igen. Stannade endast för toabesök sen vidare till Mariestad och Elisabeth & Roy. Elisabeth som har stamnamnet LizPaws är ju också uppfödare av Brittiskt korthår (och långhår) och hos henne bor nu 2 av mina "bebisar" Tawalli's Ricki Lake och BeWa's Moonlight Of Ophelia. För 4 veckor sedan fick Ricki 7 bebisar som jag gärna ville se. Och gissa om dom är urgulliga?!? Lite bebisgos, lite tjat och sedan hem igen. Det blev ett kort besök på 1½ timme men det räckte. Tar ju sin tid att sitta i bilen också. Åkte hemifrån strax innan 9-tiden och hemma igen vid 16-tiden.

Så här såg det ut när jag vaknade



Stor kontrast till dagen innan när katterna var i rastgården. (fler av dessa bilder i nästa inlägg)






Kattungarna hemma hos Elisabeth

Jim Frick








Jami Goldman








Joshi Helgesson








Jade Nielsen








Jussi Jokinen








Jean-Luc Pallier








James Hunt









1 kommentar:

  1. Åååå vilka fina bilder. Tack Lotta. Underbart är kort vet du. huvudsaken var att ni kom oavsett längd på besöket. Kram syrran

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck