Sidor

måndag 7 mars 2016

Tawalli's Miracle Of Love

Jag hade faktiskt inget tema, inga namn alls klara för Lillans kommande bebisar. Kändes inte aktuellt om  man säger så :) Så när han föddes var det ju i mina ögon ett mirakel och mycket kärlek. Så hans namn pluppade upp automatiskt. Jag vill ju gärna ha namn som är på riktigt och Love är ju ett namn och det är vad han kommer att kallas, men i stamtavlan blir det alltså Tawalli's Miracle Of Love.

Natten har inte varit lugn,  inte det minsta. Love har väl sovit sig igenom halva, men Lillan. Hon vill inte ge upp Phoebe och det har varit riktigt jobbigt. När jag stänger ute Phoebe så står Lillan vid dörren och piper precis hela tiden. Hon är inte alls inne hos Love. Är Phoebe inne så SKA Lillan ha med henne till bolådan. Phoebe vill inte och då ska Lillan bära. Vilket inte fungerar alls. Phoebe väger ju en hel del och när Lillan ska bära gör det ont och jag i min tur är livrädd att Lillan ska bita igenom. Phoebe är vid bolådan, men det ska vara på hennes villkor, inte för att hon måste. Och när hon väl är där så ligger Lillan snällt och tar hand om Love. Hon ger honom även di om jag sitter/ligger hos henne på golvet. Jag har gjort det, tro inget annat. Och jag är helt mörbultad i kroppen nu, att ligga på ett golv är inte så käckt. Har försökt att flytta bolådan till sängen, i sängen, i soffan men så snart jag flyttar så vill hon ha in honom i garderoben igen. För att lämna och söka upp Phoebe.

När jag vägde Love tidigt i morse så hade han visserligen gått upp i vikt men inte mycket. Vid tutten så kom han inte till ro. Lillan stressar ju så kanske mjölken har sinat lite. Dessutom så hade hon mjölkstockning på 2 av tuttarna längst ner som jag oljade in igår....Dom tuttarna som Phoebe har varit på tidigare men som hon inte har diat på i 2 dagar. Jag har ju inte varit beredd på någon bebis så jag har inte någon mjölkersättning hemma och höll på att få panik då jag tyckte att Loves mage hade sjunkit in lite. Och för att få ha kvar en levande bebis var jag tvungen att ge mig ut i morse till affären som öppnar klockan 6. Hade ingen lust för det är massvis med snö. Orkade inte skotta, ville bara iväg, vilket resulterade i att jag fastnade. Och fick skotta iallafall. I brist på ersättning som jag ska köpa på apoteket så snart dom öppnar köpte jag majsvälling. Och jodå, nog var han hungrig. Men jag ville ändå inte ge honom för mycket. Nu är han åter lugn och sover gott. Och med den slurken som han fick av mig fick han lite energi till att dia på Lillan som låg kvar när jag var hos henne. Hon har lugnat sig lite nu och jag hoppas det blir bättre för varje dag som går.

Jag kommer i fortsättningen att väga Love vid 8-tiden vilket jag har gjort idag. Och han är alltså inte ett dygn än. Hans vikt idag är 111g och han har gått upp med 12g. Innan jag hjälpte till att mata lite hade han bara gått upp med 4g



Mätt i magen och sover gott




Kan man annat än få hjärtklappning när man ser honom?







Mys hos mamma





Tvättas ska man också




Fast i en tutte där han äntligen fick lite ro









Häftigt med det högra örat som är vitt





Undrar om han redan känner min lukt för han kom till öppningen när jag kom in



Och som sagt, Phoebe är där på sina villkor.











1 kommentar:

  1. Hjärtklappning?? Hjärtsnörp. Sötchock. Love är ju gudomligt söt. Nyfiken, vem skall ha honom? Lena?

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck