Sidor

fredag 18 mars 2016

Hipp Hurra!!!!

På min födelsedag, idag blir jag hela 55 (ifall någon undrar) Fast den kunde ju ha börjat bättre, har sovit grymt dåligt, hostat så det gör ont i lungorna. Blir till att köpa hostmedicin och halstabletter idag och kurera så mycket jag kan. Har ingen större lust att få hostattacker under bröllopet i kyrkan i morgon. Igår var det genrep, jag var med för att kolla lite hur det funkar med fotograferingen. Och jag känner att jag hade behövt vattenfast mascara, fick rysningar i hela kroppen och tårar som kom bara under genrepet gör att jag undrar hur det blir imorgon när det är på riktigt.

När jag ändå inte kan sova så har jag gjort klart dagens första smörgåstårta, första gästerna kommer redan vid 9-tiden. Ska ju stå över natten för att dra till sig så det var bara garneringen idag. Har gjort 2, en laktosfri också. Men innan besöket ska jag ha hunnit med att köra mamma en runda till affären. Kan ju tala om att det blir ingen shoppingrunda för henne som den brukar vara mellan 2-3 timmar, jag hinner helt enkelt inte, får köra henne på måndag istället. Sen under dagen blir det ju mer besök. Utöver firandet måste jag sy in min klänning ett par tre cm som jag inte har orkat med under veckan, köpa in tyg som jag ska ha som bakgrund under fotograferingen. Visserligen är väggarna vita men med en massa svarta sträck efter att man har dragit bord och annat och det kommer att synas för mycket på fotona som jag känner blir för mycket att försöka redigera ifall det stör mig. Kommer ju att ha en eget fotorum där det är meningen att gästerna ska droppa in.

Tror att jag i vanlig ordning måste sätta mig och skriva en lapp om vad jag behöver göra under dagen, annars glömmer jag något, helt garanterat. Gaaah....Gör mig inget att bli äldre men önskar att minnet hade varit bättre.




Sätter ut bilderna jag tog på Zira när hon blev 11 månader, missade ju att blogga om henne då jag hade fullt upp att göra med kattungarna















2 kommentarer:

  1. Måste bara sjunga " Jaaa må hon leeeva i hundrade ååår"

    SvaraRadera
  2. Stor o varm grattiskram från mig o alla kissarna!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck