Sidor

torsdag 3 mars 2016

Ajaj....AJ

Denna förmiddagen har gått i tandläkarens tecken. Jag känner mig superduktig som åkte dit och satt där i strax över 2 timmar. Att jag alls tog mig dit var en prestation ska ni veta. Och njaaaa, hade jag vetat i morse hur jag skulle känna mig just nu så tror jag inte att jag hade åkt. Först bedövning i massor då det tar svårt på mig, alltså både uppe och nere på högersidan. 1 timme hos tandhygienisten där fickor mättes igen och tandsten togs bort igen. Var en hel del kvar i fickorna vad jag förstod. Fick sen ta en paus på 20 minuter innan det var dax för tandläkaren att göra sitt. 2 hål lagades, mina sista tack och lov och sen så jämnades tänderna lite för jag har ju haft så ont när jag har bitit ihop. Och så en del på det och ja, det tog 1 timme hos honom också. Det kom inte många ord rätt sen när jag sa något, sidan var ju så bedövad. Väl hemma så gick jag och la mig i stort sett med en gång, dåligt med sömn natten som var. Och mitt besök tog musten ur mig.

Nu har alltså bedövningen släppt och det gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har tagit smärtstillande och hoppas verkligen att det inte känns så här mycket imorgon också. Mest ont gör det där han lagade. Fick även med mig hem Flagyl och Amoxillin så att inflammationen i mitt tandkött ska läka lite fortare. Så innan kuren är slut kommer jag inte må så där kanonbra då jag inte riktigt tål det. Men jag vet ju med mig hur det kommer att bli. Och redan nästa vecka på tisdag ska jag dit igen, då är det dax för vänstra sidan. För er som inte vet, jag har tandläkarskräck så det smäller om det. Låg som en stel pinne och spände mig hela tiden....fast det inte ens gjorde ont något av det som gjordes. Och vid tilltal till mig direkt fick dom inga svar, det låste sig. Vill vare sig säga bu eller bä när dom  har något i min mun, för tänk om något skulle slinta då.


Från det ena till det andra. TITTA vilka söta bilder jag hittade när jag googlade för att illustrera mitt tandläkarbesök :) Finns massor av dom. Vill du se mer av dom så googla på Alfred Mainzer. Finns massor alltså, till/för olika tillfällen. Ni kommer säkert att se andra i min blogg framöver.


1 kommentar:

  1. Åhhh jag minns de där vykorten från min barndom ... de är helt underbara .. o så roliga!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck