Sidor

torsdag 24 mars 2016

Svårt beslut

Egentligen är detta inget beslut jag behöver ta alls. Jag kan vara egotrippad ända ut i fingerspetsarna om jag vill. MEN, jag är inte sådan. Istället väljer jag att ta ett mycket svårt och jobbigt beslut för mig, men jag överlever. Att fråga Benny vad han tycker är egentligen ingen idé, han brukar ändå alltid säga att jag ska göra som jag vill, göra det jag tycker är bäst. Jag har vägt nackdelarna mot fördelarna. Och nackdelen är ju bara en enda sak, jag får inte ha Phoebe hemma hos mig.

Så, nu har jag tagit beslutet att Phoebe ska få stanna hos Josefin och Marcus. Hon ska få härja runt med sin syster Piper. Dom älskar varandras sällskap, dom  leker så bra ihop och sover tillsammans mer eller mindre varje natt. Att ta hem Phoebe skulle innebära att hon mister sin bästa vän även om det finns katter hemma hos mig, Zira och hon lekte ju jättebra tillsammans. Och Piper skulle få vara ensamkatt, något som  jag/vi har sett inte passar henne. Visst, dom kan skaffa en annan kompis till Piper, men varför ändra på något som fungerar så bra. Dessutom är ju Josefin och Marcus helgalna även i Phoebe.
Hon kommer ju ändå att vara min, dom får ha henne på foder. Jag kommer att ta 2 kullar om allting går som det ska framöver och sedan är Phoebe deras. Kommer också att dra med mig Phoebe på utställningar, för som sagt, hon är fortfarande min. Bilden på Phoebe är taget förra månaden när hon blev 3 månader. Det kommer nya snart, hon fyller ju 4 månader den 27/3

2 kommentarer:

  1. WOW. . Så fin Phoebe!!!
    /Betty& Bosse..Nospussar. .

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck