Sidor

söndag 6 mars 2016

Lillan

Det har inte blivit mycket sömn inatt, har slumrat lite av och till. Igår var det alltså meningen att det var dag 65 för Lillan, vilket det kan vara idag också. Om det har tagit sig något så vet man ju aldrig vilken dag. Och jag vet inte hur många gånger jag har skrivit nu att hon går tom. Men som sagt, Lillan är av annan åsikt. I lite över 1 vecka har hon bäddat lite här och var, men igår var hon helt hopplös, för att inte tala om nu inatt.

Lillan är ju ingen katt som det låter så mycket om, det är alltså ytterst sällan hon öppnar munnen för att säga något. Sedan 2 veckor tillbaka har ju Phoebe diat på henne och då har hon kuttrat, men alltså inget mer. Och hon har gett Phoebe tillgång till baren utan några som helst bekymmer. Och så länge Lillan låter henne dia lägger jag mig inte i. Igår förmiddag började Lillan vanka lite fram och tillbaka, hon började låta och ville vara med mig, eller iallafall kunna se mig. Och så började hon låta mer än vanligt, mycket mer. Och nej, det är inget löp hon håller på att gå in i, det låter på ett annat sätt. Hon kan titta på mig och liksom vilja säga mig något  men jag har ju ingen aning om vad hon vill.

Allt jag skriver nu är OM hon är dräktig.
Hennes beteende sedan hon parades är precis som att hon vore dräktig, det enda var ju att hennes vikt pendlade upp och ner dom första veckorna för att vid vecka 5 börja gå upp, och sammanlagt sedan parningen har hon gått upp med 851g. Hon har vilat väldigt mycket hela tiden, så som dom brukar göra. Veckan innan dom får bebisar, iallafall mina, äter dom mindre och magen "trillar" ner. Och ett par dagar innan bebisarna har föds kan dom få diarré och även gå ner i vikt. Samma med Lillan. Sedan i tisdags har hon inte ätit lika bra, vikten låg då på 4513g. Hon har gått upp lite ena dagen och så ner nästa. Sammanlagt har hon gått ner med 251g sen i tisdags alltså, det mesta av det är sedan igår. Och jag kan tala om att jag har gått och kollat IFALL hon har fått någon bebis och låtit den ligga för att den inte lever. Men jag kan inte hitta något. Viktnedgången skulle mycket väl kunna vara en bebis som pluppat ut, -214g sedan igår. Slempropp då? Nä, jag har inte sett någon. Men Lillan är så pass vig då hon inte är jättestor om magen så hon kan lätt ha tvättat bort den, för tvättar sig har hon gjort mycket sedan igår. Hon har även legat vid min sida och har njutit för fullt när jag har masserat magen. Vilket heller inte är så vanligt när det gäller Lillan. MEN, jag har inte sett eller känt några förvärkar, trots att Lillan själv slickar sig emellanåt på vissa ställen på magen...Också något dom brukar göra när bebisarna rör på sig och stör. Men jag har inte känt någon rörelse, jag har inte känt något. Förrän tidigt nu imorse. Ingen rörelse men något som SKULLE kunna vara en bebis. Fast det var nog bara en bajskorv.
Summan av det hela då? Ja alltså, det finns inget annat att göra än att vänta. För vi har som sagt olika åsikter jag och Lillan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck