Sidor

måndag 29 juni 2015

Yviga svansar & Ullared

Dom senaste dagarna har jag märkt att svansarna på alla kattungarna börjar bli yviga från svansroten. Alltid lika kul att följa hur alla utvecklas. Just nu yviga svansar och stora öron. Dock är dom inte lika högbenta som dom brukar vara i denna åldern....superbra. Med lite tur växer dom inte ur sig så mycket.

Jag måste nog erkänna, trots att det blir jobbigt när dom börjar flytta nästa vecka så känns det rätt så skönt. Det är inte mycket jag får göra för mig själv. Här ska hjälpas till med allt. Kolla att blommorna växer inomhus som dom ska....trots att det är sidenblommor. Hjälp med att bädda.... då av någon konstig anledning ALLA ska vara med uppe i sängen och in under täcken. När jag dammsuger så ska dom kolla så allt blir bra där också. Dom är inte alls rädda för den. Men det behöver inte vara så hos dom nya familjerna. Alla har ju olika dammsugare som låter olika högt och det blir ju nya ljud så jag kan tänka mig att dom smiter undan då. Jag tar ju inte fram dammsugaren flera gånger om dagen, en gång räcker Men sopkvasten och skyffeln åker fram flera gånger.....och det är med nöd och näppe jag kan sopa för dom jagar borsten....likaså ska dom alltid jaga svabben. Och som att dom vet att det är blött på golvet....då springer dom runt och spinner i det blöta. Så jag FÖRSÖKER svabba golvet när alla sover. För då bryr dom sig inte om något. Vid deras vakna tillstånd är dom alltså inte stilla många minuter. Dom är duktiga på att hoppa från den ena platsen till den andra. Ibland missar dom och även om det är taskigt att skratta åt dom så går det liksom inte låta bli....det ser ju roligt ut. Och så alla dessa kamper om vem som är starkast. Gissa om det blir många tjyvnyp dom emellan. Mini blir riktigt irriterad på dom och försöker komma ifrån så mycket hon kan. Tror hon kommer att tycka det blir skönt när dom flyttar....även om jag vet att hon kommer att pipa och leta efter dom...trots att Zira kommer att stanna hemma.

Igår morse fick jag ett ryck. Jag ville åka till Ullared. Trots att det snart är 7 månader sedan flytten tillbaka hit från Spanien så har våra 7 bortslarvade kartonger inte kommit till rätta, vilket retar gallfeber på mig. Men det är nog bara att ge upp hoppet, dom ser vi nog aldrig igen. Och då 1 av kartongerna innehöll mina kläder har jag inte haft så mycket att växla mellan. Har väl aldrig varit någon klädfantast, hatar att handla kläder. Så när jag fick viljan till det igår var det bara att passa på. Frågade Benny om han ville följa med....och jodå...han var med, var väl lite han också ville ha Besöket där resulterade i kläder till mig och lite annat smått till hemmet. Benny då??? Jo...han fick med sig lite choklad. Och tyckte väl att jag kunde ha handlat något mer......Men det får bli vid nästa ryck som jag får.

Lite bilder på yviga svansar och lek med vippa kommer här....fotat igår.


Kiara





Oscar




Simba




Leo




Zira





Svansarna kommer här, detta är Kiaras




Oscar




Zira




Simba




Leo




Mini till vänster och Lillan till höger







Och vips så fick jag en bild på 3 generationer. Hade tänkt rigga och sätta dom tillsammans vid ett senare tillfälle. Men fick en guldchans. Inte världens bästa bild men här fanns ingen tid att fösöka få det till att se bra ur.




För bara sekunderna senare var Lillan borta och Zira var kvar med mamma Mini



1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck