Sidor

tisdag 9 juni 2015

Minis bebisar 8 veckor

Stackars stackars bebisar. Idag har vi varit hos "fabo dokton" Jag tyckte nog det var jobbigast för att jag har sprutfobi. Men det var ett måste då dom fick sin första vaccination idag. Just nu ligger alla här heeeeelt utslagna. Och inte så konstigt kanske med tanke på dagens aktivitet. Först var det ju all morgonrutin. Därefter var jag tvungen att åka iväg en runda.

Väl hemma fick jag ta ut en och en av dom för fotografering ute på altanen. Och det gick rätt så bra tills Kiara faktiskt fick upp dörren själv. För hon ville verkligen ut i rastgården för att leka. Och jag ville inte ha någon mer än just den jag fotade ute för dom bara distraherar varandra till bus och då är det näst intill omöjligt att fota dom. Efter att jag satte tillbaka henne i vardagsrummet och hon kom ut för tredje gången så lät jag dörren vara öppen....och ut kom dom en efter en. Jaja....det blev lite bilder i alla fall och så en liten filmsnutt på busungarna.

Dom kommer upp på bordet i köket nu. Det gäller att inte glömma putta stolen under bordet...annars vet jag inte vad dom hittar på. Visserligen finns här inget viktigt men i alla fall....Det är ju (tycker jag) högt att hoppa från bordet till golvet. Vill nog för egen del vänta med att dom gör det minst en vecka till.  Att stänga igen skafferiet kan vara extra jobbigt då dom går in där hela tiden och det finns risk att jag stänger in någon av dom. Nyfikna så det smäller om det. Och nu har dom minsann lärt sig hur man lägger huvudet på sned och ber med ögonen....ett litet pip kan komma fram också. Dom står och tittar på mig och väntar på sin mat :) Och nu har dom fått smaka vanlig ost och även rått kött. Gissa om det gillades?!? Matvrak är dom och det gillar jag. Och dom ökar i vikt superbra.

Här har ni veckans vikter och ökning på Minis bebisar
Kiara 1065g +123g
Oscar 1020g +129g
Zira 1040g +155g
Simba 1049g +131g
Leo 1055g +98g

Några bilder här och dom andra som vanligt på deras sidor.


Kiara
 

 
 
 
 
Oscar
 

 
 
 
 
Zira
 

 
 
 
 
Simba
 

 
 
 
 
Leo
 

 
 
 
 
 
Ute på bus i rastgården
 


 
 
 
Totalt utslagna bebisar
 

 
 
 
Kolla på filmen så förstår ni
 
 
 
 

1 kommentar:

  1. Förlåt alla nya kattägare men jag är såld på Zira kan bero på att jag sett henne bli matad och hängt kvar i nappflaskan stående på två tassar...

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck