Sidor

tisdag 4 mars 2014

SPANIEN!!

Det är dax att pröva sina vingar och blablabla....ni vet. I flera år har vi pratat om att flytta utomlands och då var målet Croatien då jag kommer därifrån Men 2003 när vi började prata om det och även kollade så var det alltför dyrt och alltför jobbigt med en massa papper och annat. Visserligen är ju Croatien med i EU nu så det är säkert lättare att flytta dit nu men det lockar inte längre. Det som lockar nu är Spanien. Och det lockar jättemycket. Suget är stort...Men jag är livrädd. Kanske inte dom där vingarna bär och jag faller rätt ner. Men men....man kan ju faktiskt klara sig även med brutna vingar. Hur som helst så måste jag ge det en chans.

Och nu har vi alltså pratat om och bestämt att det kommer att bli Spanien. Vi har för avsikt att hyra ett hus och kolla hur det är. Jag tror att värmen kommer att göra så jag mår mycket bättre. Mitt stora problem är att jag vill inte säga upp lägenheten här. Så även om det är billigt att hyra huset i Spanien med 3500:- i månaden och allt inräknat så måste ju hyran betalas här också. Iallafall till en början innan vi vet hur vi vill ha det. För det kan ju vara helt helt underbart. Och vill jag hem en sväng så är det ju bara att ta flyget, kostar endast 1000:- tur/retur (flygstol) Och har man boende så behöver man ju inget mer.

För cirka 1 månad sedan fick vi bilder på huset från en kompis som bor där. Har kollat på dom flera gånger men liksom....nääää...Jag vet inte. Det kändes inte rätt. Men i fredags åkte Benny till Torrevieja som stället heter. En av anledningarna var att fira kompisen som fyllde 50 år och så spela lite golf och ha semester. Och kolla närmare på huset och ta bilder. Bennys bilder sa mig mer än dom första. Huset är större än jag trodde. Nu ångrar jag att jag inte ville följa med denna veckan. Men vi kommer att åka dit i början av april för att fixa lite :) Dessa bilder tog Benny igår och det är alltså huset vi ska hyra (kanske om jag gillar det live)


Köket då. Det är inte så stort men lagom att stå och fixa mat i





Och som ni ser på denna bilden så går köket ihop med vardagsrummet




Det finns ett rum för dator och annat





Där är 2 sovrum, detta är det ena...Benny missade skicka bilden på det andra






2 toaletter, det ena med badkar och det andra med dusch






Takterass. Man kunde se ner till havet härifrån





Och tittar man ner i trädgården så ser det ut så här, en stor pool och det med vitt tak är garaget som hör till.




Resten av bilderna är på trädgården och poolen....Tror Benny gillade den. Själv tycker jag det är helt underbart vackert. Kan se mig själv sitta vid poolen med något kallt att dricka och katterna runt mig :) För dom ska givetvis följa med.







Lugna gatan utanför. Ligger cirka 5 mil utanför Alacante





Några av bilderna som kompisen tog







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck