Sidor

onsdag 26 mars 2014

C-kullen 6 år

Hipp Hipp Hurra för C-kullen som idag fyller 6 år. Dessa åren har gått väldigt fort och jag kommer så väl ihåg när dom föddes. Tyckte att jag hade fått monsterbebisar för att dom var så stora. Och så tyckte jag dom var riktigt fula :)Och skrek gjorde dom så fort man tog i dom...För deras enda intresse var att ligga i mjölkbaren. Mia var redan reserverad långt innan hon föddes, och Ami blev reserverad 1:a dagen. Carmen var tingad när hon var 5 veckor. Bara Camilla som blev tingad vid 10 veckor. Det gick snabbt med dessa bebisar att få sina nya familjer att flytta till...och så har det ju i stort sett varit alla mina år som uppfödare.
Denna kullen blev också Best In Show Kull juni 2008 då KKN hade sin utställning i Göteborg. Något jag aldrig kommer att glömma då jag var så tji och var på väg att ta mina ungar och åka hem. Ovan också med utställningar så jag missade uttagningen och folk fick hämta mig :) Något annat som jag också kommer ihår är att i denna kullen hade jag min största 12-veckorsbebis. När han flyttade så vägde han 2008g!!!
Deras födelsevikter
Tawalli's Clint Eastwood "Ami"133g
Tawalli's Carmen Electra "Isola" 128g
Tawallis Cameron Diaz "Mia" 125g
Tawalli's Camilla Belle "Camilla Belle" 140g

Ami nyfödd och 12 veckor





Isola nyfödd  och 12 veckor






Mia nyfödd  och 12 veckor






Camilla nyfödd  och 12 veckor









Har bara bilder på Mia som vuxen, och dom bilderna hr jag snott från hennes uppfödare Lena. Mia har fått 2 kullar fina bebisar och bor alltså hos Stenkatten's






Bilderna på Ami är lite äldre, en är tagen på utställning och den andra är tillsammans med hans son. 





Tawalli's Belinda Carlisle "Bella" är mamma till dessa bebisar





Glenrose Heavenly Blue Dawn "Leo" är pappa till bebisarna. Och idag hittade jag foton på honom som jag tog första gången jag såg honom. Här ser du Lena hur lika dina långhårsbebisar är honom:)






Och så den klassiska filmen på Ami som ska in i skålen fast han inte får plats. Hans dåvarande matte filmade :)






Och en liten film på dessa bebisar

2 kommentarer:

  1. Den där C-kullen var ju bara för söt och Amis "sura" min när han inte får plats i skålen :)

    SvaraRadera
  2. Det här inlägget ska jag lägga som Favorit i webbläsaren!!! Mia, min ögonsten!!! Visste som sagt redan innan hon föddes att det var Min Mia!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck