Sidor

söndag 9 mars 2014

Buenas tardes

Fast jag behöver ju inte vara så formell så jag skriver god eftermiddag till er, vilket buenas tardes betyder det räcker med hola (hej) Det kommer med all säkerhet en massa spanska ord med i min blogg ett tag framöver. För igår så letade jag över nätet om jag kunde hitta någon slags spanska kurs och hittade det. Första lektionen var gratis och för att komma vidare så betalade jag 186 kronor för 3 månader. Första lektionen var lätt och jag upprepade den tills jag kunde det. Andra lektionen blev lite kämpigare men jag fixar det också. Jag har kommit in till 3:ans men tar 2:an till jag kan det. Så jag går här och mumlar spanska, låter säkert hur kul som helst. Och jag pratar med Benny och han bara flinar. När jag säger vad saker betyder svarar han på svenska. Men jag  har bett honom upprepa vad jag säger...han behöver ju också lära sig :) Sitter vid datorn av och till med min spanskalektion. Måste gå ifrån så det inte blir för mycket på en gång för då gör det ingen nytta, då glömmer jag bara allt. Men idag klappar jag mig själv på axeln för jag har klarar massor.

Helt underbart väder ute idag också. Fast det har blåst kallt. Trots fint väder har jag varit grymt rastlös...som vanligt på söndagar. Var uppe hos mamma en sväng idag igen och idag tyckte jag att hon inte sluddrade lika mycket när hon pratade med mig, så hon har blivit bättre. Fast hon är skitsur på mig när jag pratar om Spanien, hon gillar inte alls att vi ska dit. För VEM ska köra henne till affären och VEM ska göra dittan och dattan. Jag blev så trött i öronen av hennes tjat idag så jag var där inte mer än 10 minuter...knappt.

Kameran har varit framme idag igen. Kan inte låta bli. Försökte fota Mini utan att locka på henne för att hennes öron inte skulle komma upp men det gick inget vidare. Så snart hon ser kameran tror hon ju att jag har en vippa med mig.Mini har idag sett sin första fluga någonsin och den har hon vaktat noga under dagen när den har dansat fram och tillbaka i fönstret. Stackarn får väl nackspärr snart. Fast hon är och röjer i vanlig ordning emellanåt. Både hon och Lillan har gått ner i vikt sedan dom fick rabies sprutan. Jag som var så glad att dom lyckades gå upp så bra.












Lillan fullt upptagen med att tvätta sig.


2 kommentarer:

  1. Ååå hon är så makalöst vacker Mini♥♥♥♥
    Färgen blir bara snyggare och snyggare!!!
    Henne hade jag velat ha en bebbe av ....men då blir de ju import!! :-D

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck