Sidor

måndag 17 mars 2014

Billingebygdens kattklubb

Idag kom BiK:s medlemstidning...Kul att se mina små kräk på omslaget :)

Det blir ju en massa bilder på Mini, kanske inte så konstigt. Det är ju hon som utvecklas hela tiden och växer. Jamie är ju mer eller mindre färdigvuxen, lite mer muskler på henne hade inte skadat. Men hon har tid, hon är ju 4 år i juni. Likaså Lillan växer och utvecklas. Men lite tråkigt ÄR det att dom inte är så där brittrunda. Långsamma linjer och dessutom är hon ju i den åldern. När det gäller Jamie så är hon matglad och har alltid varit. Och skulle hon få som hon vill så hade hon nu för tiden haft huvudet i matskålen dygnet runt. Vilket hon inte får för då rullar hon fram snart. Även Lillan och Mini är matglada men dom vill hellre ha det som jag äter. Lillan har ju alltid varit sådan, hon försöker norpa åt sig min mat hela tiden. Och Mini lär sig av henne för allt Lillan gör ska även Mini göra.

Var uppe hos mamma idag och kollade till katterna där, lite kloklippning och kontrollvägning. Ben har gått upp bra på knappa 3 veckor. På tisdag nästa vecka är han ju 8 månader....tror han kommer över Kurts vikt då för han är farligt nära redan idag ;) Kurt vägde 4450g på sin 8-månadersdag. Ska bli så spännande att kolla Ben på tisdag nästa vecka. Vad Ben väger......Noop, kommer här på tisdag :)

Benny åkte till Norge för att jobba idag. Blev lite stressigt i morse då tågen var inställda och han inte hann med att ta ersättningsbussen. Så det blev en snabb tur till Halmstad station och där missade han tåget men en knapp minut. Lagom att han kom till spåret började tåget rulla. Inte så kul alls, och med facit i hand hade han lika gärna kunnat ta bussen. Resan blev en timme senare till Kastrup och hur det gick med incheckningen vet jag inte, men han ringde i eftermiddags och var på plats. Så nu väntar jag på att dessa 2 veckor går snabbt och att han kommer hem så vi kan ta vår lilla resa.


1 kommentar:

  1. De är så tjusiga dina flickor tycker jag.
    Jag har också en "långsam linje" här hemma. 5 månader idag och 2400 gram. Han vägde just över 2 kg vid 4 månader. Vikten tar jag alltid efter toabesök och före frukost för jag vet att man lätt kan lägga på minst 100-150 gram till på honom "obajsad" med full mage. Jag och var fundersam där ett tag, gjorde t o m en extra avmaskning för säkerhets skull och började ge lite näringspasta i form av Nurish Um för jag tycker inte han är så vidare matglad faktiskt. Fadern har växt på samma vis har jag fått veta.

    Men sen bestämde jag mig för att det inte spelar någon roll eftersom han verkar frisk och stark och käkar mer under vissa dagar, mindre under andra, speciellt om hans huvud håller på att smälta intryck verkar det som. Sena kvällar vräker han i sig käk - men gör också av med mycket energi eftersom han rör sig mycket. Jag tror helt enkelt att han har en högre ämnesomsättning eftersom han är en pigg krabat som är mycket nyfiken.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck