Sidor

fredag 21 mars 2014

Resan bokad

Idag har jag bokat resan till Spanien. Men det blev inte alls det datumet som vi hade planerat då det blev ändringar i morse. John som bor där och som har hjälpt oss med kontakten till dom som har huset ska åka iväg på arbete till Frankrike med sin bror. Benny sa att jag kunde boka resan till slutet av april men det går ju inte för den 3-4 maj så har jag ju anmält katter till utställningen i Gislaved. Men nu är den alltså bokad och vi åker den 5 maj :) Har varit lite stressad över att inte veta datum och även om det blev senare och längre att vänta känns det helt ok. Det kom liksom ett lugn över mig. Och med det lugnet så fick jag en massa gjort idag.

För jag har varit på väg till allt möjligt som skulle behövas göras under veckan som har gått, men lusten och viljan har inte infunnit sig. Men idag har jag tagit igen ALLT!! Dammsugit, svabbat, tvättat, putsat fönster och ringt en del samtal som jag har glömt av. Bland annat ringt och frågat försäkringsbolaget angående katterna och deras försäkring. Jag har även beställt transportväskor till Lillan och Mini. Det är ju vissa mått när det gäller transporter på flyg. Och så har jag badat båda. Det var inte meningen att jag skulle göra det men nu när jag ända hade lust och en massa energi passade jag på. Fram nästa helg då det är utställning i Varberg kommer jag bara att torka av dom varje dag med en blöt frottéhandduk. Det är superbra, pälsen blir precis så som den ska vara. Ben har jag inte badat och kommer inte att göra det heller. Han är ren och fin i pälsen. Mamma torkar ju honom (och Tindra) med en blöt frottéhandduk varje dag. Ska bara noppa hans svans och öron nästa vecka. Lillan och Mini fixade jag idag men tar nog lite nästa vecka igen. Jag hade för avsikt att fota både Lillan och Mini när dom var blöta i pälsen. Men jag påbörjade städningen och när väl kameran kom fram så var dom nästan helt torra.


-Näääää matte, jag är INTE smutsig...Du ser väl hur duktig jag är på att tvätta mig. (bilden tagen i går kväll)








Nybadad och torr Mini








Likaså Lillan.




Mor och dotter som vanligt tillsammans








Beställde 2 sådana här transporter. Tycker inte dom är snygga alls men måste ju ha dom. Fanns bara dom med måtten som får vara på flyget





Och så våran resa inbokat. Fast jag har döljt bokningsnumret och kortnumret....DET får ni inte :)



1 kommentar:

  1. Är det hård botten ifall någon kissar? Nu är det inte långt kvar. Lotta, så skönt för dig

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck