Sidor

fredag 14 mars 2014

Lillan kuttrar

Och idag kuttrar hon som bara den. Inte löpkutter. utan hon lockar på Mini hela tiden. Mini är ju fortfarande väldigt mammig men hon har börjat bli mer och mer självständig vilket jag tycker är bra. Men Lillan vill ha sin lilla bebis hos sig, men trots att hon lockar så bryr sig inte Mini om henne utan ligger bara och tittar.  Mini har ju nu också kommit på hur man kommer ut på altanen via kattluckan. Men hon har inte kommit på att hon faktiskt kan komma in samma väg så jag får hålla koll så hon inte är där ute och fryser. Men å andra sidan så har ju dörren varit öppen mycket dom sista dagarna.

I onsdags var jag och hämtade mitt pass. Jisses så besviken jag blev. Tur att man mer eller mindre aldrig behöver visa det. Själva fotot var jag nöjd med när dom tog det men i passet har dom lekt redigerare och klippt så dumt så det ser inte ut som jag alls. När jag kom hem var jag tvungen att kolla Bennys pass. Och visst sjutton har dom varit och grejat där också....han har inga öron i passfotot. Tycker det är dåligt av dom att förstöra så. Om dom nu ändå ska hålla på att trixa med bilderna så kan dom väl skaffa sig någon som vet vad som ska göras. Gläääääck.....så nu har jag spytt över dom en stund.

Alltså, som ni vet så har vi ju Spanien i sikte. Allting är klart nu, bara biljetterna ska beställas. Men först måste vi ju veta när Benny kommer hem från Norge och han åker på måndag. Meningen är att han ska vara borta 2 veckor. men ibland blir det ju längre. Vi hade planer på att åka runt den 7:de och vara borta i 10 dagar till en början. Men så kom käpp nummer ett igår på posten. Benny ska till käkirurgen i Jönköping den 17:de april och operera sig i munnen. Så några 10 dagar blir det ju inte då. Hmmmm. Kanske om vi har tur att vi kommer iväg tidigare. När vi väl är i Spanien måste vi prata med hyresvärden. För som sagt, allting är klart MEN jag kom på igår att vi har missat att fråga om vi får ha katter i huset. Våra katter är liksom vår familj och tanken har inte ens slagit oss att dom inte skulle kunna flytta med. Och det är ju bara så....får dom inte flytta med dit så blir det inget...inte i det huset iallafall, då får vi söka efter något annat.

Har kollat lite på gamla bilder idag :)




Bella





D & E kullen ser på tv





F-kullen






Söta Holly



2 kommentarer:

  1. åå sötmissarna. Hoppas det ordnar sig med katter och käkar

    SvaraRadera
  2. Favoritbilder!!! Minns Bella-bilden. Blev väl Månadens vinnarbild ... Och hela gänget som tittar på TV!!! Oh la la

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck