Sidor

fredag 7 mars 2014

Papper fixade

Då har jag suttit i telefon bra länge i morse. Att komma fram till F-kassan vet ju dom flesta tar tid
-Du har plats nummer 109, var god dröj.
Gaaaaah, man kan ju bli tokig på mindre. Dom kan ringa upp, jovisst...Men se det har jag inga planer på att be dom göra, då sitter jag hellre med luren och väntar på min tur. Hur som helst så är allting klart med F-kassan, jag har fått veta allt jag behöver inför resan och inför en eventuell flytt till Spanien. Så nu är EU-kort beställt vilket gör att jag har samma rätt till sjukvård som i Sverige. Och intyget om att jag är pensionär som gör att jag får medicin billigare ifall jag behöver det. Även servicekort är beställt från mitt försäkringsbolag, ifall det skulle hända någon olycka.

Sen så har jag tagit reda på vad det kostar att ha med katterna i kabinen. Var ju inte alls så dyrt som jag trodde, bara 25 EUR vilket i dagsläget är cirka 222 kronor. Vad som är kvar just nu är beställning av flygbiljett men det blir inte förrän i slutet av denna månaden...eller nåt. Benny ska ju åka och jobba och vi vet inte riktigt när han kommer hem mer än att det blir i början av april. Katterna ska inte följa med denna första gången, då ska vi bara kolla läget. Skit alltså, det är så spännande och jag har fjärilar i magen. Men jag längtar ska ni veta. Var lite anti för ett par veckor sedan men nu så vill jag verkligen.






Detta är golfbanan där Benny spelade. Ligger cirka 10 minuters resväg med bil från huset :) Inte för att jag själv är intresserad av att spela golf men fint är det.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck