Sidor

tisdag 18 februari 2014

Packat och Klart

Njaaaaa, riktigt så duktig har jag inte varit idag. Jag HAR tvättat och strykt burskynken men packat dom har jag inte gjort....dom blir dom ju skrynkliga igen. Och jag ska försöka att INTE plocka upp det som ÄR packat bara för att kolla att allting är med. För enligt min lista har jag bockat av allt när jag har stoppat ner det i väskan igen. Fattar inte....har det alltid lika stökigt i väskan när jag kommer hem. När man plockar ner efter en utställning så går det i rasande fart och man tänker alltid att det fixar jag sen. Måste ju ändå plocka upp allt. Hur som helst...Allting är klart inför utställningen i Kristianstad på lördag.

Idag och även igår så var jag uppe hos mamma för lite kel och gos med Ben. Han har ju alltså skött sig så bra under helgen i Örebro och jag vill att det ska vara så i fortsättningen. Annars är han ju så skygg och blyg när det kommer folk. Och det kan jag faktiskt förstå då det bara är han och mamma hemma. Ja, plus Bens egna mamma Tindra då. Och igår var jag så arg på mamma så jag kunde spricka. Hon bara gnällde på att Ben var för livlig och att hon tyckte det var jobbigt. Var så nära att stoppa honom i transporten och ta hem honom. Hon tyckte att det kanske var bättre att jag tog hem honom och att hon fick ta Mini istället. Gaaaahhh.....Mini är ju värre än Ben och några månader yngre....alltså kattunge längre. Till slut gick jag därifrån illtjurig. Jag tänker INTE låta henne ta Mini och för den delen ingen annan kattunge heller igen. Jag vet ju redan nu att jag framöver kommer att få skaffa nytt hem till Tindra när den dagen kommer. Mamma blir ju bara sämre och sämre. Jaja...idag vågade hon iallafall inte gnälla om honom.

Jag har aldrig någonsin gnällt över att jag har tyckt att någon av mina katter är för stora och tunga. Nu gör jag nog det lite iallafall. Jamie har ökat mycket sedan hon kastrerades och jag får nog börja ge henne lite annan mat. Hon är inte för tjock än men det är inte många gram till det. Hon är rund och goe nu men jag måste tänka på hennes hälsa som tar stryk om hon blir för tjock. Är i ett läge som jag inte är van vid, har ju aldrig haft en kastrerad hona hemma innan. Så jag får se hur jag löser det. Blir nog bra.

Här är hon...Jamie min stora kärlek. Dock gamla bilder. Måste skärpa mig och ta nya på henne




2 kommentarer:

  1. Fina,söta Jamie♥♥♥♥
    Äntligen kan jag meddela att Naschi blivit riktigt kelen!! Hoppar upp i soffan till både mig och staffan och ska kela♥

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck