Sidor

torsdag 20 februari 2014

Förlorad dag!!

Jag som tycker att dagarna går alldeles för fort förlorar helt plötsligt en dag också. Trodde ju faktiskt att det var onsdag idag...men icke. Så det blev liksom lite jobbigt då jag hade planer på att göra lite mer än vad jag har gjort.

Att sitta och planera utställningar inom Sverak gör att jag blir helt snurrig. Här gäller verkligen att PLANERA. Vilken utställning vi ska på och vilka dagar. För det är ju inte att bara ställa och sen vänta in att katterna, i detta fallet Lillan får sina cert. Om allting går bra så blir Lillan Champion på lördag. Sen får hon bara ställas 2 gånger (dagar) till i Sverige, det tredje för att bli Internationell Champion måste hon ställas utomlands. Utöver det så måste jag även få det att passa med Ben så att han också kan få sitt utländska samtidigt som Lillan så jag slipper åka 2 gånger tätt inpå. För att han ska få cert måste han först fylla 10 månader vilket han gör den 25 maj. Just den dagen är det utställning i Göteborg så jag får nog anmäla till den. Misstänker att det kommer att ha mycket att göra just om utställningar en tid framöver i bloggen. Hur som helst så är planerna att om allting går bra och att Lillan & Ben får sina cert här hemma så åker vi till Vrå i Danmark midsommarhelgen.

Vi har haft en fin dag här idag med solsken och flera plusgrader. denna vintern har varit den bästa enligt mig, knappt någon snö och inte kallt. Men.....vi är ju bara i slutet av februari så det hinner väl ändra sig. Men jag tror inte det blir så där jättemycket snö och det som eventuellt kommer framöver hinner nog bort väldigt snabbt. Med sol ute tog jag en sväng ut på altanen och även Mini fick följa med. Kameran i hand och försöka fotografera. Tänkte mig även nya bilder på Jamie men se hon hade inte alls samma tankar som jag...ville inte vara med och smet så fort hon såg kameran. Men det blev lite på Lillan & Mini iallafall.


Tänk om dom kunde vända sig mot mig SAMTIDIGT!!!!





Mamma Lillan (Tawalli's Vanessa Williams)









Dottern Mini (Tawalli's Dionne Warwick)












Precis som sin mamma är Mini en liten teaterapa. Hon står väldigt ofta så här på baktassarna, även i sängen. Hennes balans är betydligt bättre än min ;) Ska bli så roligt när jag får ställa Mini också på hennes första utställning.







Vippor, vippor, vippor. TA HIT DOM!!!!!






3 kommentarer:

  1. Hon är verkligen en liten prinsessa den lilla kissen !! Fina båda två naturligtvis.

    SvaraRadera
  2. Å vilka fina bilder på katterna. Det lir så ofta en massa kattungar på alla bilder så jag tycker det är jätterolgt att få se bilder på de större i vardagen också.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck