Sidor

söndag 23 februari 2014

Lillan är Champion

Känns helt underbart. Nu är Lillan Champion. Och detta efter att ha ställts ut 2 helger i rad. Inget jag är van vid. Även idag fick både Lillan och Ben superbra bedömningar. Dock gissade jag lite i förväg under veckan vad jag hade att vänta mig. Hade domaren Glenn Sjöbom och jag vet ju vad han sa om Lillan förra helgen, och det var typ samma idag. Hon behöver lägga på sig mer för hon är lite för smal vilket ju beror på att hon har haft ungar som flyttade för bara 3 veckor sedan. Han hade inte Ben förra söndagen men jag gissade ändå då jag ju vet att hans röst i panelen gick till den som jag trodde skulle vinna. Han gav Ben mycket beröm men ville ha lite mer kinder på honom. Inget jag oroar mig för, Ben är ju bara 7 månader om ett par dagar så han hinner få sina kinder. Så, ingen av dom blev nominerade vilket jag på ett sätt tyckte var skönt för då kunde jag slappa resten av dagen och gå runt och kika. Fast jag måste erkänna att jag hade tyckt det hade varit roligare om mina båda hade haft domaren som hade alla dom andra britterna...då hade jag fått höra ännu en ny domares bedömning. Glenn hade bara mina. Och absolut inget ont om Glenn. Tycker han är asbra, bara älskar att han pratar och berättar vad dom tycker om katterna.

Men....hmmm.....Jag kommer inte att ställa ut för denna klubben mer....tyvärr. Tycker att det var lite för dåligt organiserat, väldigt stökigt. Domarna satt mitt bland alla kattburarna och det var trångt och svårt att komma fram med katten. Det var många försäljare vilket är kul i och för sig men jag kände att katterna fick mindre plats. Panelen gick i ett sal för sig som öppnades upp när det var dax. Där var stort och rymligt med många sittplatser. Fast hälften stod tomma så det var inte många som var inne och kollade. Speakern hade lite problem med att veta vilka som skulle dit med vad emellanåt. Och folk höll inte reda på när dom skulle dit så det kunde bli paus mitt i allt vilket gjorde att det drog ut på tiden. Hur priserna delades ut vet jag inte, men inte en enda pokal uppe i panelen.
ps...ett litet tillägg till Lene (med Neville) Nej, det är inte alla som har musik på utställningarna...utan det verkar bara vara den klubben när jag frågade runt.

Det fanns 16 britter med denna dagen och jag tog kort på alla....men glömde Lillan. Ben är jag otroligt stolt över som denna dagen både åt mat och godis och drack vatten. Det bådar gott inför kommande utställningar. Han till och med kikade fram på dom som gick förbi. Och han lekte. Stolt matte. Lägger bara ut bilder på Ben här i bloggen








2 kommentarer:

  1. Lille plutten blir en god och social utställningskatt :) <3 Han är så rar

    SvaraRadera
  2. Grattis till Lillans Championtiteln!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck