Sidor

måndag 3 februari 2014

Inför utställningen

Utställningen i Örebro är ju om 2 helger, alltså den 15-16 februari. Redan nu så måste jag erkänna att jag börjar bli nervös som bara den. För mig är det ju som sagt en STOR utställning och jag vet att för närvarande är det över 90 britter anmälda på söndagen då det är Brittspecial i samarbete med Brittsällskapet....Jag ska vara där båda dagarna. Vad jag är nervös över vet jag inte men jag gissar på att det är den väntande resan då jag alltid får resfeber när jag ska åka så långt. Fast jag är nog lite nervös inför själva utställningen också. För även om jag är vad vid utställningar inom WCF så funkar det ju inte helt och hållet på Sveraks utställningar som WCF:s. Hoppas bara att jag inte missar något.
Hur som helst så kommer det att bli otroligt roligt att se alla dessa vackra britter. Och jag ser även framemot att få träffa deras ägare. Många av dom har jag ju bara haft kontakt med via Facebook. Sedan har jag ju andra vänner som bor i trakterna och som jag även hoppas på att få träffa, bland annat Madelaine J. Känns också underbart skönt att jag har Lisa & Roy som sällskap under hela helgen.

Just det....utställningsdax. I vanlig ordning så håller jag på med diverse saker inför den. För jag tycker ju att det är kul att få visa upp mina katter. Och ni som känner mig vet att jag har bilder och annat på buren. Så idag har jag gjort nytt bildcollage för Lillan. Kan ju inte ha det som jag hade när hon var bebis, nya bilder. Och givetvis så har ju även Ben fått ett. I vanlig ordning har jag skickat iväg det för att få dom på fint fotopapper som jag sedan plastar in för att det ska vara stabilt. Har även gjort och skrivit ut nya broschyrer. Dom andra hade tagit slut. Broschyrer är ju också något som man kan beställa på nätet, antingen kan man använda sig av mallar som dom har eller ladda upp något man har gjort själv. Men jag tycker det är dyrt...300:- för 25 stycken. Här har jag idag tryckt fram 30.

Så här blev bildcollagen





Och broschyrerna
utsidan


insidan




och ihopvikta





Nya bilder på Mini IGEN!!







Denna damen har alltså en förkärlek för stolryggar och superbra balans. På dessa bilder har jag använt blixt







Lillan ville visst också vara med på ett hörn









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck