Sidor

söndag 31 mars 2013

Tindra, Jamie & Lillan

Då har jag 3 generationer hemma under samma tak. Tindra är ju Lillans mormor. Men...dom har så klart inte fått träffa varandra. När det gäller Lillan så hade det säkert funkat. Men inte för Tindras del...och absolut inte att Tindra och Jamie träffas. Det gjorde dom förra sommaren då vi alla bodde i samma rum när vi var på utställning i Trollhättan.

Tindra är alltså hemma för parning med Casper. Casper som hela förmiddagen försökte sig påTéa. Men när Tindra kom så blev det inte
-Hello Baby...How You doing? Ska vi göra lite bebisar????
Noop....det var bara spott och fräs. Mest från Tindra...Casper lät rätt så ynklig och hade en svans som var mycket tjock. Jag har låtit dom under eftermiddagen vara tillsammans några korta stunder. Men Tindra är inte så intresserad alltså...även om hon visade sig löpig hos mamma. Men hur som helst så får hon vara här nu tills dom har parats.

Idag har vi alltså gått över till sommartid. Skönt, trots att det inte har varit mer än +7. Men det har varit en fin och solig dag. Jag har sådan lust att vara ute och rensa upp alla löven i rabatten och ta bort riset men det vågar jag inte. Tycker det är lite för kallt för det. Förra året i mars så hade jag planterat ut påskliljor i urnor och annat fint.....vill jag inte göra nu för jag tror det är bortkastade pengar för det kommer att frysa.


3 generationer alltså :)


Lillan(Tawalli's Vanessa Williams)




Jamie (Tawalli's Jamie Lee Curtis)




Tindra (Cosmopolitan's Sunshine)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck