Sidor

lördag 30 mars 2013

3598

besökare har det varit inne på bloggen redan sedan starten av året. Tycker jag är rätt så fantastiskt och otroligt roligt att det är så många som följer vad jag skriver. Och återigen kan jag känna att jag helst av allt skulle vilja lägga ner min hemsida då det "bara" har varit 2441 besökare där. Men jag kommer väl inte att göra det....främst då det är så många som känner till sidan.

Jag börjar så smått återhämta mig efter förra helgen. Är inte lika trött längre även om det kommer i vågor att jag blir så där akut trött. Och mina katter följer mig i detta också....även dom har varit tröttare än vanligt denna veckan. Måste säga att jag är otroligt tacksam och lyckligt lottad som har katter som sover sig igenom hela natten och inte för en massa oväsen. Ibland kan jag till och med tycka att dom är tråkiga för när jag går upp på morgonen så ligger dom alla och sover säkert 2 timmar längre än jag själv.

Från att Téa och Lillan har varit matvrak....ja även Casper...så har dom denna månaden inte varit det. Tidigare var dom på plats där maten står innan fatet hamnade på golvet. Nu kan dom ligga kvar och säva sig fram till maten. Och då är det inte ens säkert att dom äter. Casper föredrar nästan helt torrfoder nu och småtjejerna likaså. Fast fortfarande vill dom äta min mat och det får dom. Jag ger dom allt som dom vill ha förutom sådant som jag vet dom blir dåliga i magen av. Jamie kör som vanligt sitt race.....blötmat är det bästa hon vet och står fatet tomt talar hon om det.

När det gäller Jamie så kommer jag nog att gå ifrån mina planer som jag har haft. Med att para henne i början av sommaren. Hon går på piller nu men jag ska inte ge henne mer. Tror dom får henne på taskigt humör. Och som jag kan se så löper hon nästan igenom dom. Så jag ska låta henne paras med Casper när hon kommer i löp.

Både Téa & Lillan är fortfarande galna i att ligga i skålen på köksbordet, trots att dom itne riktigt får plats där längre :)


Téa







Lillan









1 kommentar:

  1. Statistik är kul!!! Snart har du 50 000 på bloggen ... Bloggkalas??? Du får inte lägga ner hemsidan!!! Den har jag som uppslagsverk. Massor av godis där + alla tidigare kullar. Jätteroligt att titta på!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck