Sidor

måndag 4 mars 2013

Téa 5 månader

Och det är en trött Téa som presenteras idag. Hon ville inte alls vara med på bild, hon ville bara sova. Men jag är inte så förvånad för hon höll låda som heter duga igår. Tror bestämt att lilla fröken har lite ont av sina hormoner. Hon gick här och pep och betedde sig väldigt löpigt, trots piller. Rumpan blev spänd som en fiolsträng när jag klappade henne i ryggslutet. Som tur är visar inte Casper att han är intresserad av henne. Har denna veckan också sett att hon har svarthaka så det blir till att försöka få väck det hos henne också innan utställningen.

Jag har tur att hon inte har tagit efter mamma Olivias kräsna matvanor. Olivia ville ju knappt äta något utan bara krafsade vid maten...även när hon blev stor. Men Tèa äter allt. Fast denna veckan har hon ätit dåligt.Vilket jag också tror beror på att hon är lite löpig.

5 månader alltså. Helt otroligt vad fort tiden går. Tycker ju inte det var så längesedan som jag gick här som en zombie av trötthet då Téa och hennes syskon föddes några dagar för tidigt. Just idag hade jag inte klarat den situationen...jag hade gått i väggen. Hur som helst, Téa är en underbar kizze, väldigt lugn och behaglig. Fast häromdagen fick jag mig ett gott skratt när det gäller henne. Hon börjar ju växa ur sig lite tycker jag. Och om ni har sett filmen Beetlejuice så förstår ni vad jag menar med att hennes huvud ser förkrymt ut mot hennes kropp :-) Men lika söt och fin ändå.
Idag vägen Téa 2354g och hon har under månaden gått upp med 443g (Olivia vägde 2484g = 130g mer)















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck