Sidor

onsdag 20 mars 2013

Lillans tänder

Nu har jag inte bloggat på någon dag igen. Har inte fått tid till att göra det. Dessutom, när jag bloggar så måste också lusten infinna sig till det. Och det är inte alltid som den vill göra det. Men nu har jag alltså inte haft tiden.

I månadags så fyllde jag ju år. Så det blev lite grattande här. Men jag var också iväg och hälsade på lille Elwin som hade kommit hem. Jag brukar inte varken ha lust eller tålamod att sitta länge hos någon när jag väl åker och hälsar på men nu hade jag väldigt svårt att slita mig ifrån denna lilla parvel. Satt med honom hos mig och bara tittade. Flera gånger fick jag sådana lyckoattacker så att jag var tvungen att svälja lyckoruset...blir liksom att halsen och andningen typ krampar. Konstig känsla, men samtidigt härlig. Givetvis hade jag kameran med mig och fick äran att ta första familjebilden där Elwin är med sina föräldrar. Och så packade jag också ihop katternas saker inför utställningen som är i Trollhättan till helgen.

Igår, (tisdag) var det ju pension vilket innebär en massa körande på mamma till olika affärer. Dock hade jag själv planer på att ta en titt inne på Lindex för att se om dom hade byxor som jag kunde få på mig....och som jag givetvis också tycker om. Har kikat runt nu hur länge som helst men hittar absolut ingenting och trodde väl inte att jag skulle hitta något inne på Lindex heller. Men jag skulle iallafall in där för jag ville även ha en ny blus. Brukar köpa något nytt inför utställningen. Är ju inte mycket för klädköp men just vid dessa tillfällen är det faktiskt roligt. Jag hittade vad jag ville ha och som jag gillar skarpt. Vårens färger som har kommit är bara så härliga. Jag hittade faktiskt också ett par byxor MEN.....jag totalvägrar att ge så mycket som 400:- för dom....sen kan dom vara hur snygga som helst. Men jag fick med mig byxorna hem iallafall. Fick dom av mamma i födelsedagspresent :)

När jag väl kom hem så fick jag mess om att mitt paket med kattluckan hade kommit så det var bara att åka in till Smålandsstenar igen för att hämta det. Fick bort den gamla och så dit med den nya. Dock var den ett par centimeter högre så jag fick såga först. Vilket resulterade i att det fanns miljoner små små frigolitbitar överallt, på golvet, möblerna mig OCH katterna. För att inte tala om mina kläder. Och så fort jag eller katterna bara rörde oss så flög allting runt. Gaaahhhhh, jobbigt. Sen fick jag besök av Hans Nissen för en liten snabbkurs i grafik. Han var snabblärd och jag hoppas han kommer att få nytta av allt.

Jaha, om man skulle spinna vidare på dagens rubrik då....Lillans tänder. Skrev ju i söndags
"Något mer som Lillan är lik sin pappa på är att hon fortfarande har sina mjölkisar till hörntänder...med andra ord har hon 4. Kommer inte exakt ihåg när Kurt tappade sina men det var väldigt sent. Lillans nya hörntänder växer fint och rakt. Men jag tycker ändå att hon ska tappa dom som hon bör tappa. Fast det kan vara på gång för just dom sista dagarna har hon inte varit och ätit som hon brukar, kanske för att det ömmar."
Igår när jag tittade så var fortfarande alla hörntänderna där. Men när jag tittade i morse så hade den ena ramlat bort. Så jag hade inte så fel om att det var på gång. Får se om den andra trillar bort innan helgen, dom brukar ju följas åt.



Lillan






 Téa




Kattluckan är det bästa jag någonsin har köpt just för katterna. Till sommaren när det har blivit varmt ska jag måla altandörren och listerna






Kommande lördag outfit






Elwin tillsammans med pappa Oliver och mamma Nickolina


1 kommentar:

  1. Läckra kläder!!!!
    Lycka tillm i Trollhättan...önskar såååå att jag kunde följt med!!! /Kramiz

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck