Sidor

onsdag 6 mars 2013

Casper 8 månader

Casper är nu alltså redan 8 månader. Och han har blivit världens underbaraste kille. Från att tidigare inte vilja vara med och vara väldigt skygg har han blivit lite översocial. Ska vara med precis överallt. Jag har dock fortfarande lite problem med att just bära honom, alltså hålla honom så som man gör på utställningar. En av orsakerna är att han är tung, den andra är att han inte gillar att man bär runt på honom. Men jag har ju fortfarande några veckor kvar att träna med honom.

Han är fortfarande väldigt bebisbusig. Men emellanåt så verkar det som att han håller på att bli könsmogen...men jag är inte riktigt hundra än. Han är totalt galen i tjejerna här. Då menar jag inte för parning. Nä, han bara älskar dom, vill gärna ligga vid dom och bli ompysslad. Det går ju också bra, även om Jamie tycker han är för stor emellanåt. Den som är helt tokig i Casper är Téa. Hade hon kunnat så tror jag hon hade krypit in under skinnet på honom.
Hans vikt idag är 4202g och han har under månaden gått upp med 500g. Tycker dock att han inte äter så bra längre som han gjorde tidigare.









3 kommentarer:

  1. Han bliver bare mere skøn for hver dag Grattis til Casper!! Gitte

    SvaraRadera
  2. Åhhh Lotta ... vad fin han är, Casper!!!

    SvaraRadera
  3. sötnosen till Casper. Vi kommer med Ricki så fort det börjar dra ihop sig ;)

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck