Sidor

fredag 1 mars 2013

Äntligen!!!

Nu först idag så lyckades även Téa komma på att man faktiskt kan komma ut genom luckan. Så nu behöver jag inte tänka på att jag ska släppa ut henne för att hon vill ut till dom andra. Dom är ju ute mer nu om dagarna när solen tittar fram och det har blivit ljusare. Igår innan jag skulle fota dom så satte jag igång terassvärmen också så att det inte skulle vara så där hiskelit kallt. För dom små plusgraderna som lyckades klämmas fram var inget att hurra för. Men snart så....så kommer jag att kunna sitta ute och lapa sol på soldäcket :)

Jag har bestämt mig för att inte köpa en massa blommor detta året ut till altanen. det blir så varmt där för dom....varmare uppe vid taket när solen kommer på. Och man behöver vattna ibland faktiskt flera gånger om dagen...vilket jag brukar glömma. Och då får jag åka och köpa nya hela tiden. Istället så har jag beställt fina naturtrogna tygblommor som håller året om. Var på väg förra året men tycker dom är så dyra. Men hittade nu med rabatt om man köpte 2. Så det blev 2 hängpelargon i rött och 2 hängperargon i rosa. Dessutom 2 hängande solrosor. Lyser nog upp fint när det kommer upp.
Tog ju som sagt bilder på katterna igår. Och nu har jag också gjort klart bilderna som jag ska ha med mig till utställningen...ska bara beställa dom. Har satt ut även dom bilderna under en ny flik här på bloggen "Mina katter" Någon som jag tycker är kul och som jag såg först idag...vet inte när det blev tillgängligt...men nu kan man kommentera under varje flik också :) Kan ju också vara så att jag själv har ändrat på något utan att jag vet vad jag har gjort....inte första gången i så fall.


Jamie. Det är kul att ta bilder på henne nu när hon har tagit igen sig efter sina bebisar. Dessutom har jag fått ordning på hennes svarthaka, det ser riktigt bra ut. Jag är glad att hon stannade hemma hos mig. Och nu kommer hon att stanna här för alltid








Casper börjar komma sig lite ur gängorna tycker jag. Har växt på höjden. Ska bli spännande att väga honom om några dagar när han blir 8 månader.








Téa. Underbara vackra Téa. Jag önskar att jag kunde se in i framtiden och där se henne som vuxen :)







Lillan. Det har blivit många bilder på henne den sista tiden och mer lär det ju bli. Nu när jag kan ta i dagsljus så blir bilderna på henne mycket bättre och visar mer av hur hon ser ut. Dessutom så kisar hon inte nu och man kan se hennes underbart stora ögon. 











Blommorna som jag har beställt















1 kommentar:

  1. Tyg/sidenblommor är jättebra. Hade sådana som julblommor o ska fortsätta satsa på dem ... glömmer oxo vattna o så har jag 5 växtätande 4-benta som massakrerar ... Å så roligt det ska bli att se dina kissar snart i Trollhättan!!! Kram!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck