Sidor

tisdag 12 mars 2013

Hemma hos XeniaBritt's

Idag har jag varit hemma hos Kety, XenisBritt's och hälsat på. Holly fick ju kattungar för 9 dagar sedan så jag ville ha lite bebisgos. Och så skulle jag ta lite bilder. Ville även hälsa på Hugo och se hur det var med honom då han har varit sjuk med magont.

Holly är grymt fin...verkligen superfint uttryck. Och hennes 3 bebisar som hon fick...2 honor och 1 hane är så läckra. Holly är ju även amma åt en liten kille som kommer från Forever Loved även han superfin. När det gäller Holly så fick jag idag konstaterat att jag ska lyssna på min magkänsla...iallafall när det gäller färger. När hon föddes så trodde jag hon var chokladpadda....men många menade att hon var svartpadda så jag reggade henne som det. Idag kollade jag riktigt noga, är ju liksom mer inne i färger nu än tidigare. Och visst hade jag rätt, hon ÄR chokladpadda.
När det gäller hennes hona Zowey så hade jag rätt där också angående hennes linjer på nosen. Dom var mörka tidigare men har blivit röda/rosa...den mörka linjen är helt borta. Jag har menat att det är så säkert på grund av att hon är padda. Och idag när jag fick en hel del fina bilder på henne messade jag Lone och frågade henne. Och fick till svar att det skulle/kunde vara så då hon är padda. Det står till och med i deras standard. Så jag har ringt Kety och meddelat detta och tycker att hon ska ställa henne i Båstad. Så får vi se om den domaren kan sina saker.
 Några av bilderna som jag tog kommer här, reseten ser ni på Ketys hemsida...länk ovanför

Jag har idag äntligen fått tummen ur och uppdaterat min hemsida. Det är sidan med planer som det har kommit mycket nytt på :) Och som ni kommer att se så har jag en hel del att se fram emot. Fast det som jag mest ser fram emot är ju guldklimpen som är i Nickolinas mage. Om cirka 26 dagar blir jag gammelfaster....längtar efter denna killen så det gör ont.




Holly







Hugo (Lillans bror)





Zowey (Ketys uppfödning)






Hollys bebisar

Trinity






Pheobe






Ares






Forever Loved gosse






Snacka om förvånad när det framstod att Kety bor granne med Gurkans kebak...bara cirka 10 meter från henne :) Så ja....jag ville ha en kändisbild









Och dagens middag bestod inte i någon kebabrulle även om det hade varit gott....nä, det blev kyckling i sweet&sour sås och ris...till det grönsaker. Magen har inte rasat än




1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck