Sidor

fredag 10 september 2010

Trött

är jag....otroligt trött, så det är orsaken till att jag inte bloggade igår, somnade helt enkelt ifrån. Och kanske inte så konstigt, för jag har åkt på en förkylning som håller på att bryta ut. Det var säkert den jag kände av i Norge när jag hade sådan huvudvärk. Jaja......det blir nog bra.


Sedan vi kom hem från Norge så har Fjodor varit särbo..........fram till idag. Han hade lugnat ner sig betydligt under natten som var så idag fick han komma ut till tjejerna och vara sambo igen. Han har försökt sätta på Tindra som absolut inte vill vara med då hon inte löper, och för att inte riskera att då Fjodor får något slag av henne som kan skada honom så har han varit i ett av rummen vilken har fungerat bra. Hans kiss luktar rätt så starkt just nu och han strilar, men så länge han strilar i kattlådan så är det ok.....att det luktar lite spelar ingen roll. Jag känner av det med en gång och plockar rent i lådan. 


Igår så flyttade Julian och idag kom Julias husse och matte från Halmstad och hämtade hem henne, så nu är det bara Jamie kvar här hemma......och hon ska ju stanna :-) Jag har hört av mig med dom som har flyttat och det har gått hur bra som helst. På Nicoles blogg kan ni läsa om hur det har gått med Jane. Och nu väntar vi på dom nya bebisarna....idag är det 1 vecka kvar....spännande och nervöst. Milla är så tjock nu så man kan tro att hon spricker när som. Jag vill bara att det ska bli söndag så att hon kommer in på dag 60, då känner jag mig lugnare ifall att hon skulle få för tidigt. 


Nu är det bara 2 veckor kvar.....sen ska här flyttas. Jag har en helt underbar hyresvärd. Pratade med honom idag, och frågade om lägenheten kanske kunde vara klar till sista helgen i september. Har nämligen fått flytthjälp......kan det bli bättre. Mia som var och hämtade Julian igår....hennes man jobbar med att köra lastbil, och han skulle komma med en och hjälpa till, men han kunde bara på helger så det var orsaken till att jag frågade Kenneth (hyresvärden) om det gick bra, och det gjorde det alltså. Jippi......så skönt det ska bli att äntligen få komma till den nya lägenheten. Inte alls kul att gå här bland alla kartonger, det är så tomt och det ekar. Så flytten kommer att bli den 25 september :-)


När det gäller lägenheten så är det alltså helt underbart. Jag får ju allting nytt. Fram till nu har dom fått upp det nya köket, dom har bytt parkett i vardagsrummet och golvet i hallen och köket. Vitvarorna kommer in sist, lagom tills jag flyttar dig. Och nu MÅSTE jag sätta igång att riva rastgården på riktigt. Det blir väl på måndag då kan jag tro. Känner mig lite stressad över det, speciellt nu som jag håller på att bli sjuk.


Julia och Jamie har en mysstund med faster Eva precis innan Per och Barbro kom






Pappa Fjodor med sin dotter Jamie ligger och vilar






Ute tar faster Ellen han om Jamie



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck