Sidor

måndag 13 september 2010

Rastgården

finns det inte så mycket kvar av just nu. Bara alla reglarna står kvar, och om det är lika fint väder imorgon så plockar jag upp dom. Har kört en massa tegelstenar till lägenheten, och imorgon förmiddag ska jag fylla släpet med allt som ska till tippen......sådant som jag inte kan ta med mig från rastgården. Men jag behöver det inte heller, för jag har ju en helt annan ide till det nya :-) MEN.......morgondagen får avgöra om jag orkar. Jag har sådan värk nu, och svårt att röra den vänstra handleden. Ni vet......ramlade ju för några veckor sedan och meningen var ju att jag skulle till läkaren efter utställningen i Norge......men jag har inte hunnit. Och kommer väl inte att hinna heller inom den närmaste tiden. Får väl linda den.


Tog en bild på Milla idag......nu är det dag 61, och det känns så sköööööönt. Vägde henne också, men imorgon är det ju 9 veckor för henne så det blir en ny vägning så allt kommer imorgon.


Just det.......det finns en glad nyhet.....något som gjorde mig väldigt väldigt glad. Men jag kan inte skriva om det just idag....Ägaren måste först få tid på sig att skriva om det själv :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck