Sidor

lördag 18 september 2010

Presentation av K-kullen

Under morgonen och förmiddagen har jag tittat igenom alla bebisarna för att se att dom är ok....och det var dom :-) Och nu är jag NÄSTAN säker på könen.....bara den som är svartsilver kanske blir en tjej.......men än så länge är det iallafall en kille. Och när det gäller färgerna så har det blivit lite ändringar :-) Så här kommer alla med sina namn och vikter. Har tagit bilder som du kan se på hemsidan. Alla bebisarna har gått upp bra i vikt, och det var innan jag stödmatade. Ville göra det för att dom är så många, och alla slurpade i sig mjölkersättningen utan att jag behövde truga det minsta, med andra ord var dom hungriga :-) Vikterna idag är innan jag matade dom. Sen så har jag fått kissa dom. Verkar nästan som om Milla har glömt hur man gör. Så istället för fleecepläd som jag brukar ha i bolådan för värmens skull har jag även en frottehandduk som drar åt sig kisset när dom kissar självmant.




Tawalli's Kiefer Sutherland svartsilver shaded hane 128g +18g






Tawalli's Kate Winslet rödsilver tabby hona långhår 140g+25g (tingad)






Tawalli's Keanu Reeves chokladsilver shaded hane 136g+18g






Tawalli's Kurt Russell svart hane 145g+21g






Tawalli's Katharine Hepburn rödsilver shaded hona 122g+21g




Tawalli's Kevin Costner choklad tabby hane långhår 142g+17g (tingad)





Får bli en extra bild på Kevin.....just love him :-)

3 kommentarer:

  1. Den svarte du Lotta - den skulle jag allt vilja ha! Men det går inte :-( De ser kanonfina ut och vad mycket spännande färger!!! Snygga namn också he he. Särskilt Katherine Hepburn :-)

    Många kramar till dig och många klappar till Milla!

    Malin

    SvaraRadera
  2. Som jag sagt innan helt ljuvliga kattungar dom är urfina och så coola namn, skulle vilja ha dom allihopa men mest Kevin han är en 100poängare!

    Megakram till er alla!
    Nicole

    SvaraRadera
  3. Hej Lotta
    GRATTIS! Lika fina kattungar som vanligt och det blev en cameo hona, precis som du ville! Kevin ser helt bedårande ut, en choklad tabby långhår, finfint!

    Stor kram till er alla//Anneli

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck