Sidor

söndag 12 september 2010

Söndag

Och det har varit en otroligt seg och tröttsam dag. Ute går inte att göra något, det regnar. Har plockat ner gardinerna som var kvar uppe och tvättat dom......så nu är det tomt i alla fönstren också. Har även putsat insidan, men det tar ju inte många minuter. Bytt handtagen i köket, satte ju dit egna som jag tyckte var snyggare när vi flyttade in, men nu är dom i trä där igen. Vad har jag gjort mer?? Åkte en sväng till mamma, hon ringde och ville jag skulle komma och äta sarma som hon hade lagat idag. Passade samtidigt på att kolla lite vid lägenheten. Och jag säger bara JISSES!!!!!!
 
Snacka om att jag längtar efter att få flytta. Grabbarna ( hyresvärdarna) var där och fixade. Och jag blev så glad i mitt nya golv i hallen och köket så det var inte långt till att tårarna kom.......SÅ SNYGGT!! Plattor i mörk granit.....ser ut som klinker :-) Men det är sånt där klickgolv. Yes....man kan tro att dom har varit inne i huvudet på mig och läst mina tankar, men det sa jag inte till dom, utan sa bara att jag tyckte det var SNYGGT!! Det är inte så mycket kvar att göra där. Fick lite ny energi till att packa, men det gick inget vidare för det finns inga kartonger nere i affären idag, och hemma har jag packat i alla. Så jag går här just nu och är lite rastlös.....vill göra något. Går väl ut och städar i förrådet så är det också gjort.
 
Någon annan som verkar rastlös idag är Milla......stackarn vaggar fram här. När hon ligger stilla så ser man hur magen böljar av dom små, och emellanåt så får Milla ett ryck och slickar sig febrilt på magen......precis som om sparken skulle ha gjort ont :-) Det känns väldigt bra att hon idag har kommit in på dag 60....nu behöver jag inte vara lika orolig längre. Eva fortsätter att ge di, fast nu är det ju bara Jamie kvar. Det är dax på allvar att fundera ut hur jag ska göra med henne....Eva alltså. Vill ju så gärna ta en till kull på henne, men hon har ju som sagt inte gått i löp, och visar heller inget intresse till att gå in i något för tillfället. Millas bebisar kommer ju snart och jag tror inte hon blir mindre mammig för det. Så det blir till att omplacera henne. Vågar mig inte på att sätta henne på foder då hon sist hade så svår förlossning. 

1 kommentar:

  1. OOOhhhh vad kul att din lägenhet blir så fin!!! Det förtjänar du verkligen jag förstår att du längtar...både efter bebisar och lägenhet!

    Kramis
    N

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck