Sidor

söndag 1 november 2015

Milla 8 månader

Idag blir Milla 8 månader. Hon växer, det gör hon. Men hon är inte så stor. Behöver bredda ut sig ordentligt. Hon är en sådan spinnmaskin och man blir helt varm i hjärtat när hon ligger tätt intill och vill gosa. Så snart man slutar talar hon om att man ska fortsätta.
Hon har en liten egenskap som visar sig genom att hon slår ut med sina tassar om man retar henne, eller om något inte passar. För hon gillar inte att man tar henne på magen. En pratigare britt än Milla får man nog leta efter, har nog aldrig hört någon katt tjata så som hon gör. Hon talar verkligen om vad hon vill den lilla damen.  Bilderna tagna inne hos mamma. Förhoppningsvis blir nästa månadsbilder på henne tagna hos mig. Har börjat skola in henne här.
Hon väger idag 2951g och har under månaden gått upp med 240g. Lite konstigt att hon inte väger mer för hon äter hela tiden. Och nej.....Hon har ingen mask.


När man ser på henne vill man gärna ta bort "det smutsiga" som är i ögonvrån.......men det är inget smuts utan hon har en fläck med färg där.











1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck