Sidor

lördag 14 november 2015

Zira 7 månader

Idag är Zira redan 7 månader. Fast ska jag vara ärlig trodde jag att det var 8 månader. Hon är ju så stor också, pöser ut överallt. Fortfarande håller hon ihop rätt så bra, kanske kan jag tycka att huvudet är lite för litet för hennes kropp nu. Men hon växer, och det gör hon med besked. Och hon är stor vill jag lova. Hon väger snart lika mycket som Lillan, och Lillan väger idag 3840g. Hon har gått ner lite (Lillan alltså) igen, hon pendlar mellan 3.8kg-4kg hela tiden.

Som ni har sett dom senaste dagarna har nu Zira fått en kompis i Milla. Får se hur det påverkar hennes vikt till nästa månad. Zira är hur som helst precis samma härliga katt, hon är supersocial fortfarande och ska vara med överallt. Lite bortskämd är hon också. Idag väger Zira 3666g och har under månaden ökat med 224g

Jag VET att alla inte håller på som jag när det gäller att väga sina katter varje månad. Men jag tycker det är roligt och jag gillar att jämföra hur vikterna var på alla vid samma tidpunkt.....Och det får ni stå ut med. Och då jag bloggar (och även skriver ner) så har jag ju koll. I och med blogg så bjuder jag även på bilder på katterna som skrivs namnen på nedanför....alla är dom 7 månader på bilderna. Och visst är det kul att se hur dom alla såg ut?
Mini 3430g (mamma)
Lillan 2863g (mormor)
Jamie vägde 2744g (gammelmormor)
Tindra 2959g (gammelmormors mor)
Olivia 3069g
Pricilla 3337g
Téa 2701g
Luna 2438g



Först ut bilder på Zira





















Här är Zira nyvaken :)







Mini




Lillan




Jamie




Tindra




Olivia




Priscilla




Tèa




Luna





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck